Propagace České republiky v Latinské Americe: rozcestí západní a východní Evropy

25.03.2015 7:33

V roce 2014 navštívilo Českou republiku 171.397 turistů z Latinské Ameriky, což je o 3,14 % více než v předchozím roce.

Propagace České republiky v Latinské Americe: rozcestí západní a východní Evropy
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Díky růstové tendenci příjezdů turistů z Latinské Ameriky do České republiky se zahraniční zastoupení agentury CzechTourism rozhodlo spolupracovat i letos se španělským touroperátorem Surland, který se specializuje na organizaci evropských okruhů pro turisty z Latinské Ameriky.

Katalog zájezdů s výběrem okruhů, které mají v itineráři Českou republiku a kombinují ji s tradičními zeměmi v regionu, jako jsou Německo, Rakousko, Maďarsko a další, vzniknul díky vzájemné spolupráci již potřetí.

Nabízené okruhy, představující císařská města Evropy, zahrnují především návštěvu Prahy v kombinaci s výlety do Kutné Hory, Karlových Varů či Českého Krumlova. Publikace obsahuje také praktické informace o jednotlivých destinacích a kulturní kalendář pro rok 2015.

Katalog je podpořen sérií prezentací pro cestovní kanceláře, které jsou připravovány ve spolupráci s poolem touroperátorů v jednotlivých zemích.

V letošním roce byl katalog poprvé představen v Bogotě, v předvečer zahájení veletrhu Vitrina Anato. Postupně bude vydán v Peru, Mexiku, Chile a Argentině.

CzechTourism vytváří na latinskoamerickém trhu obraz České republiky jako křižovatky evropských kultur s bohatým kulturním dědictvím a země jedinečných příběhů, kterou lze považovat za bránu do zemí střední a východní Evropy.

Petr Lutter, ředitel zastoupení agentury CzechTourism v Latinské Americe

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: E-mobilita na vzestupu, výhodnější tarify přispěly k růstu registrovaných řidičů na 27 tisíc

14:54 ČEZ: E-mobilita na vzestupu, výhodnější tarify přispěly k růstu registrovaných řidičů na 27 tisíc

V 1. čtvrtletí řidiči odebrali v síti ČEZ přes1,8 mil. kWh zelené elektřiny. To je o 65 % více, než …