První koncerty Óčka “bez napětí” slaví úspěch

27.05.2013 11:09

Komorní atmosféra, útulná scéna, přímý kontakt s diváky, nadšení fanoušci, akustické nástroje, nečekaní hosté, čistá muzika, s chutí hrající kapely….První tři akustické koncerty projektu G2 Acoustic Stage, které Óčko natáčelo tento týden v pražské Retro Music Hall, naprosto ohromily pozvané fanoušky Vypsané FiXy, Debbi a Wohnoutů.

První koncerty Óčka “bez napětí” slaví úspěch
Foto: red
Popisek: TV Óčko

Trojici koncertů otevřela pardubická Vypsaná FiXa, jejíž fanoušci přijeli na tento ojedinělý koncert ze všech koutů republiky. A vyplatilo se jim to. Kapela je akustickou podobou svých punk-popových skladeb dostala od prvních tónů. Nadšené reakce se hned po koncertě objevily na Facebooku: Martin Holubec například napsal: „nejlepší koncert co jsem od vás kdy viděl a že už jich bylo několik desítek :)) od výběr songů, přes kvalitu hudby až po supici paráda... klobouk dolů pánové!“. Sama kapela to okometovala po svém: „Je to za náma. děkujeme všem, kteří příšli. málem sice hořelo a celkově to byl kouř.“
 
Po pardubických punkerech G2 Acoustic Stage pokračovala intimním koncertem mladé talentované zpěvačky s osobitým sametovým hlasem. Debbi své vystoupení zahájila svým prvním hitem Touch The Sun pouze za doprovodu kytaristy. S každou další skladbou se přidávaly další akustické nástroje. V playlistu Debbi se objevily jak její původní skladby, tak skladby světových hvězd velikosti Rihhany. V závěru koncertu si Debbi pozvala rapera Lipa, se kterým zazpívala píseň Ležím v tvé blízkosti, jejíž klip byl nominován v Óčko hudebních cenách 2012. Debbi na svém Facebooku vzkázala svým fanouškům: „díky vám všem kdo jste včera dorazili, byli jste FANTASTIČTÍ !!! koncert roku ;))!! a plánujeme další ... dám vědět“.
 
I kapela Wohnout slibuje po podařeném koncertě další: „Děkujeme vám za skvělej zážitek! Máme pocit, že se to povedlo a že to nebylo naposledy, co jsme si takhle zahráli“.  Našlapaný sál zažil skvělý akustický koncert, jehož vrcholem bylo vystoupení legendy české popmusic Evy Pilarové, která si s kapelou Wohnout a nadšeným publikem s chutí zazpívala píseň Oliver Twist. A fanoušci vystoupení Evy Pilarové a její výkon patřičně ocenili: „Bomba! A Evička byla skvělá. PILARKA na hrad! :D Boží  to bylo!“. Jako druhého hosta si Wohnout pozvali houslistu Vojtu Lavičku z Gipsy.cz.
 
 Záznam koncertů Wohnout a Debbi diváci Óčka uvidí 16. června resp. 23.června od 21.hod. Koncert Vypsané FiXy je pak naplánován na září.
 Partnerem G2 Acoustic Stage je G2 od Komerční banky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

22:08 Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

Frymburský břeh lipenské přehrady bude zdobit busta nebo jiná hmotná, umělecky cenná připomínka na p…