Rádio Impuls: Zemřel Jiří Körber

05.09.2014 13:00

Ve věku 47 let náhle zemřel bývalý programový ředitel Rádia Impuls, Jiří Körber. Na konci července se po deseti letech rozhodl z rádia odejít a spolu s rodinou odjel do zahraničí, kde 4. září zemřel. Kolegům tuto zdrcující zprávu potvrdila jeho žena Viera.

Rádio Impuls:  Zemřel Jiří Körber
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hřbitov, ilustrační foto

„Jsme rádio, které rádo dělá radost posluchačům, rádi prožíváme radost ze života i tady u nás… v rádiu. Někdy ale přijde zpráva, která nás zasáhne tak, že nám není do smíchu ale do breku. A tak právě teď nás tady většina pláče. Zemřel náš kolega, náš kamarád Jirka Körber. Náš smutek se dá jen těžko vyjádřit, snad jenom tímto vzkazem: Jirko, chybíš nám! Máme Tě ráááádi!“, Generální ředitel Rádia Impuls, Jiří Hrabák.

Jiří Körber se v rozhlasové branži pohyboval 22 let. Svoji kariéru začínal v roce 1992 jako moderátor a později programový ředitel ostravského rádia Orion. Dále působil pět let na pozici programového ředitele ve společnosti Media marketing services a poté dva roky ve funkci programového a marketingového ředitele pražského rádia City 93,7. Jiří stál u zrodu nejposlouchanějšího ranního vysílání v éteru - Haló, tady Impulsovi!, podepsán je též pod odpoledním programem Fanda a jeho česká banda.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

svoboda slova

Cituji vás: ,,„Pak tu ale máme spoustu věcí označovaných za ‚dezinformační narativ‘ a podobně, kdy je zřejmé, že se toto označení používá jen jako zbraň proti politickým oponentům." Je zajímavé, že to říkáte zrovna vy, když tato vláda, kde je i ODS a ostatně hlavně sám Fiala dost často toto dělá a n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká televize: Soutěžící třináctého ročníku StarDance už vědí, s kým budou tančit

22:03 Česká televize: Soutěžící třináctého ročníku StarDance už vědí, s kým budou tančit

Herec Filip Blažek vyzve k tanci Adrianu Maškovou, herečka Marta Dancingerová pak Martina Prágra. Sp…