Řešení GTS Bezpečný internet získalo ocenění IT produkt 2013

12.02.2013 16:09

Komplexní řešení zabezpečení IT pro internetové připojení GTS Bezpečný internet, které zajišťuje telekomunikační operátor a poskytovatel služeb datových center GTS Czech (GTS), postoupilo mezi šest nejlepších produktů v oblasti IT řešení a získalo ocenění IT Produkt 2013. Tento titul je každoročně udílen časopisem Computerworld za nejlepší služby, technická řešení či produkty daného roku na českém trhu.

Řešení GTS Bezpečný internet získalo ocenění  IT produkt 2013
Foto: Hans Štembera
Popisek: Klávesnice

GTS Bezpečný internet je efektivní řešení spravované certifikovanými odborníky, které poskytuje komplexní outsourcing ochrany před nebezpečným obsahem na internetu, jako jsou například viry, spamy či síťové útoky a lépe řídí využití internetové linky (zabezpečuje blokování neproduktivního provozu). V rámci outsourcovaných služeb zajišťuje tento produkt firewall, IPS, antimalware, antispam, kontrolu nad provozovanými síťovými aplikacemi či filtrování navštěvovaných webových stránek. Hlavním cílem tohoto řešení je přinést sofistikovanou síťovou bezpečnost společnostem, které využívají ke svému internetovému připojení rychlosti do 20 Mbps. Pro vyšší rychlosti a individuální případy je pak zákazníkům doporučováno dedikované řešení v rámci produktu GTS Managed Security.

„Společnost GTS Czech získala toto ocenění již v roce 2011 za řešení GTS Virtuální hosting a rovněž v roce 2012 za produkt GTS Data Storage. Letošní finálová účast je pro nás příznivým signálem, že svým zaměřením na ICT a přístupem k inovacím získáváme uznání nejen u zákazníků, ale také u odborné veřejnosti,“ uvedl Richard Novák, ředitel strategie a manažovaných služeb GTS Czech.

O skupině GTS:

Skupina GTS Central Europe (GTS) je předním poskytovatelem řešení založených na infrastruktuře v zemích střední a východní Evropy. GTS vlastní a provozuje rozsáhlou optickou síť a datová centra pokrývající celý region. V České republice, Polsku, Maďarsku, Slovensku a Rumunsku nabízí skupina regionální dosah s hustými lokálními sítěmi a nabízí tak širokou paletu služeb. Od základních hlasových a datových služeb až po rozsáhlé virtuální privátní sítě a managed služby datových center spojuje skupina GTS nejnovější technologie se svou rozsáhlou sítí a poskytuje tak vedoucí zákaznická řešení v oboru. S  téměř dvacetiletou bohatou historií fungování ve střední a východní Evropě je skupina zavázána poskytovat hodnotné služby s vynikající kvalitou svým téměř 40 tisícům zákazníků z oblasti firem, operátorů a veřejné správy. Pro více informací navštivte prosím www.gtsce.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…