Restrukturalizace Povodí Labe, státní podnik od 1. 1. 2016

25.12.2015 22:13

Vážení spolupracovníci, obchodní partneři, dovolujeme si Vám oznámit, že od 1. 1. 2016 dochází k restrukturalizaci státního podniku Povodí Labe.

Restrukturalizace Povodí Labe, státní podnik od 1. 1. 2016
Foto: Povodí Labe
Popisek: Povodí Labe

Vážení spolupracovníci, obchodní partneři, dovolujeme si Vám oznámit, že od 1. 1. 2016 dochází k restrukturalizaci státního podniku Povodí Labe. V novém uspořádání bude mít Povodí Labe, státní podnik 3 závody se sídly v Jablonci nad Nisou, Pardubicích a Roudnici nad Labem (místo dosavadních 5 závodů). Ředitelství státního podniku zůstává v Hradci Králové. Územní působnost a rozsah vykonávaných činností státního podniku se nemění.

Podrobnosti včetně kontaktů a mapky územní působnosti  od 1. 1. 2016 naleznete v sekcích "Hlavní menu - Profil firmy - Organizační členění" a "Hlavní menu - Profil firmy - Územní uspořádání".

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

7:14 Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

Před 20 lety Česko vstoupilo do Evropské unie, a započala tak etapa ekonomických i společenských změ…