Režisér Filip Renč natočil další volební klip, tentokrát i pro sebe

25.09.2014 18:49

Známý režisér Filip Renč natočil další volební klip. Poté, co natočil úspěšný volební klip současnému prezidentovi Miloši Zemanovi, vytvořil klip pro politické sdružení z Prahy 8 Nezávislé fórum, kandidující v komunálních volbách 10.-11. října. Klip dostal název „Profesionálové z Prahy 8“.

Režisér Filip Renč natočil další volební klip, tentokrát i pro sebe
Foto: Hans Štembera
Popisek: Filip Renč

V klipu vystupuje současný radní Prahy 8 Václav Musílek, současný místostarosta Michal Švarc a právě i autor klipu, režisér Renč, který za Nezávislé fórum také kandiduje. „Pan režisér Filip Renč na Praze 8 od roku 1998 bydlí a vždycky měl velký zájem o místní dění. Domlouvali jsme se s ním na kandidatuře už před lety, ale letos se rozhodl kandidaturu přijmout,“ uvedl Václav Musílek, lídr kandidátky Nezávislého fóra.

Nezávislé fórum je volným sdružením lidí z Městské části Praha 8. Jeho cílem je zlepšit podmínky pro život občanů Prahy 8. Chce tak učinit prostřednictvím volených orgánů, a proto kandiduje do Zastupitelstva Městské části Praha 8 ve volbách, které se budou konat 10. a 11. října 2014.

Volební klip „Profesionálové z Prahy 8“ je k dispozici na serveru Youtube zde: https://www.youtube.com/watch?v=gcAZ1hyOoZk

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…