Rodinná komedie Strašidla má písničku a videoklip

03.08.2016 14:40

Nová rodinná komedie režiséra Zdeňka Trošky Strašidla vstoupí do kin již 18. srpna.

Rodinná komedie Strašidla má písničku a videoklip
Foto: red
Popisek: Zdeněk Troška při natáčení nové rodinné komedie Strašidla

Příběh rodinky strašidel, která žila v poklidu ve starém domě na okraji města, dokud do jejich života nevstoupil přičinlivý úředník Patočka a obrátil ho doslova naruby, má krátce před premiérou v kinech také videoklip a písničku. Hudbu k písni Láska patří i ke strašidlům napsal Miloš Krkoška a otextoval ji Eduard Krečmar. Písničku nazpívaly dvě herečky z filmu Strašidla – Tereza Kostková a Nelly Řehořová.

Tereza Kostková ve filmu Strašidla hraje  čarodějnici Patricii a mladá herečka a zpěvačka Nelly Řehořová se objeví v úloze její dcerky Ester, která  od maminky odkoukala hodně čarodějnického umění. Pak ale  pan Patočka rozhodl, že děti musí chodit do školy, a tak Ester a její bratr Eleonor museli zasednout do lavic. Jejich noví spolužáci však brzy zjistí, co všechno tito neobyčejní sourozenci dokáží a rozhodnou se toho využít. Nepovolené školní čarování však bude ve filmu zdrojem dalších krkolomných situací.

V dalších rolích filmu Strašidla uvidíme Bronislava Kotiše, Jiřího Dvořáka, Carmen Mayerovou, Saru Sandevu, Vladimíra Polívku, Terezu Bebarovou,  Václava Postráneckého, Petra Nárožného, Matěje Hádka a řadu dalších.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…