Romea: Máme plné ruce práce

27.09.2018 18:06

Máme plné ruce práce a to také díky tomu, že se blíží komunální a senátní volby. Zpravodajský server Romea.cz zjistil, že na kandidátkách do místních zastupitelstev kandiduje něco mezi 250 až 300 Romů a Romek z celé ČR.

Romea: Máme plné ruce práce
Foto: Redakce
Popisek: Romea

Natočili jsme proto historicky první debatu romských kadidátů, kteří jsou na 1. nebo 2. místě kandidátek různých politických stran a mají tudíž velkou šanci uspět. Bude dnes večer ve 20:00 hod. k vidění na facebookových stránkách zpravodajského serveru Romea.cz (ZDE)

Bez naší práce by se o občanské aktivitě Romů, kteří se zapojují do komunální politiky, nevědělo. Nikdo by o tom neinformoval v takovém rozsahu, jako to děláme my.

Kromě jiného jsme se také zapojili do kampaně organizace RomanoNet, s názvem ME DŽAV! A so tu? (česky JÁ JDU! A co ty?), jejiž hlavním cílem je zvýšit volební účast Romů v komunálních volbách.

Kampaň probíhá intenzivně na sociálních sítích, zejména na FB a Instagramu, a sledujeme, že má významný dopad. Některá videa ke kampani mají až 20 000 shlédnutí a stovky sdílení. A studenti našeho stipendijního programu se také přidali. Podívejte se sami ZDE

Podpořte, prosím, činnost našeho zpravodajského serveru. Každý Váš dar bude znásoben oblíbeným zlatým řezem Karla Janečka, tedy koeficientem 1,618. Cílová částka, kterou se pokusíme společně s vámi překonat, je 125, tj. 248 832 Kč. Cílem tedy je na darech získat od jednotlivých dárců celkovou částku 153 778 Kč, tak abychom od Nadačního fondu pomoci Karla Janečka získali podporu ve výši 95 054 Kč. Více se můžete dozvědět ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

22:08 Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

Frymburský břeh lipenské přehrady bude zdobit busta nebo jiná hmotná, umělecky cenná připomínka na p…