S ČT SPORT NA VRCHOL VI. - Špindlerův Mlýn

29.02.2016 16:30

Špindlerův Mlýn 26. – 28. 2. 2016

S ČT SPORT NA VRCHOL VI. - Špindlerův Mlýn
Foto: Sport Bohemia, a.s.
Popisek: S ČT SPORT NA VRCHOL

1. den (pátek)

Pořad S ČT Sport na vrchol v letošním ročníku poprvé dorazil do tradičního útočiště ve Špindlerově mlýně. Právě v tomto areálu před pěti lety naše reality show odstartovala a od té doby tady ani jednou nechyběla. V pátek dorazilo do krkonošského areálu více než padesát lyžařů. Postupujícími do závěrečného kempu, který se bude konat rovněž ve Špindlerově mlýně, byli z prvního závodního dne Jindřich Strýček a Zuzana Šrenková.

2. den (sobota)

I druhý den panovaly na trati přívětivé podmínky a k vidění tak byly zajímavé výkony. Tentokrát dorazilo na naší reality show více než šedesát lyžařů a mezi nimi třeba i ti, kteří přejížděli hranice. Denními vítězi se stali Mariana Machačná a Tadeáš Trnka.

3. den (neděle)

V neděli bylo ve Špindlerově mlýně nádherné počasí a tím pádem ideální podmínky pro požitek z lyžování i z našeho závodu. Proto dorazilo mnoho lyžařů a zejména dětských závodníků, kteří podle věku buď jeli naší kategorii hvězdička, nebo přímo mezi dospělými. Své kategorie ovládli v odpolední finálové fázi Martina Andrštová a Jan Huml, kteří tak vybojovali vstupenku na závěrečný kemp.

Následující závody se budou konat v moravském areálu Bílá v Beskydech v termínu  4.-6.3.2016.

Vaše ČT Sport

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: az

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

19:02 Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

Už jen přibližně dva týdny – do 2. května – mají podnikatelé čas na elektronické podání daňového při…