SBD Krušnohor uzavírá budovu správy

16.03.2020 22:01

V neděli 15. března 2020 se sešli vedoucí pracovníci Stavebního bytového družstva Krušnohor na mimořádné poradě a rozhodli se pro kolektivní opatření proti šíření koronaviru. Učinili tak v rámci ochrany klientů družstva i pracovníků správy.

SBD Krušnohor uzavírá budovu správy
Foto: sbdkrusnohor.cz
Popisek: SBD Krušnohor

Od pondělí 16. března 2020 se uzavírá budova správy družstva v ulici Československé armády 1766 v Mostě a její pobočka na Ukrajinské ulici 997 v Litvínově.

Nejzávažnější záležitosti klientů budou pracovníci družstva, kteří budou běžně docházet do zaměstnání, vyřizovat mimo osobní kontakt.

Klienti využijí telefonních čísel a e-mailových adres, jež jsou publikovány v každém vydání měsíčníku Krušnohor na stranách 2 a 3 a také na webových stránkách družstva (ZDE), Informačního serveru (pokud má klient zřízený přístup) a poštovní schránky u vchodu číslo 1 do mostecké budovy a poštovní schránky u vchodu do litvínovské pobočky.

„Děkujeme všem klientům za to, že chápou toto opatření a že se nebudou dožadovat vstupu do budovy správy družstva v Mostě a do pobočky v Litvínově. Opatření odvoláme, jakmile pomine nebezpečí šíření koronaviru,“ sdělil ředitel družstva František Ryba.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…