SPELOS členem prestižní evropské federace her a zábavy- EUROMAT!

09.11.2015 13:42

Největší tuzemské sdružení provozovatelů loterií a jiných podobných her SPELOS se stalo součástí EUROMATu (The European Gaming and Amusement Federation). V uplynulých dnech se stalo již 19. členem této evropské federace her a zábavy.

SPELOS členem prestižní evropské federace her a zábavy- EUROMAT!
Foto: SPELOS
Popisek: Petr Vrzáň

„Jsme rádi, že jsme se stali členem této významné organizace. Hlavním cílem naší vzájemné spolupráce je regulace online loterií tak, aby tato oblast nebyla zvýhodněna oproti tradičním land-based provozovatelům. Současně hodláme usilovat o nastavení přiměřeného a nediskriminačního zdanění, to vše ve spolupráci s národními regulátory. Považujeme totiž za nutné dodržení zodpovědného přístupu k řešení otázky regulace loterií tak, jak je tomu zvykem u zábavního průmyslu ve většině evropských zemí,“ uvedl Petr Vrzáň, prezident SPELOS.

Evropské sdružení EUROMAT bylo založeno již v roce 1979. Dnes zastupuje soukromé provozovatele a výrobce zábavních zařízení, dětských atrakcí a land-based provozovatele loterií a hracích automatů v celé Evropě.

EUROMAT reprezentuje zájmy svých členů v rámci celé EU. Loterní průmysl zde totiž dává práci více než čtvrt milionu lidí. Federace současně poskytuje přesné a korektní informace evropským médiím, občanům a institucím a podporuje své členy v jejich snaze zavádět principy zodpovědného hraní.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…