Senát: Koncert a výstava k 10. výročí Nadačního fondu Harmonie

11.04.2019 17:37

Slavnostní zahájení výstavy k 10. výročí existence Nadačního fondu Harmonie se uskuteční příští čtvrtek v 17:00 ve Valdštejnské zahradě. Akce je určena široké veřejnosti.

Senát: Koncert a výstava k 10. výročí Nadačního fondu Harmonie
Foto: senat.cz
Popisek: Senát ČR

Nadační fond Harmonie, který se věnuje hudebnímu vzdělávání dětí, slaví letos desáté výročí od založení. Výstavu, která uplynulou dekádu činnosti fondu zachycuje, bude moci veřejnost zhlédnout v Mytologické chodbě Valdštejnského paláce až do 9. června 2019, vždy o víkendech a státních svátcích.

Výstava bude zahájena koncertem Dětského smyčcového orchestru Harmonie ve čtvrtek 18. dubna 2019 v 17:00 ve Valdštejnské zahradě. Veřejnost zveme jak na tento koncert, tak na následnou prohlídku výstavy ve Valdštejnském paláci, která bude výjimečně přístupná i ve všední den, tedy ve čtvrtek 18. dubna v čase od 18 do 20 hod. Valdštejnská zahrada bude v den vernisáže pro návštěvníky otevřena o hodinu déle, tedy do 19:00.

Nadační fond Harmonie umožňuje všem dětem bez rozdílu původu nebo sociálního zázemí účastnit se výuky na různé hudební nástroje a rozvíjet tak své muzikální možnosti. Patrony projektu jsou například herečka Simona Stašová a klavírní virtuóz Ivo Kahánek.

Výstava a koncert se v sídle horní komory Parlamentu ČR koná pod záštitou 1. místopředsedy Senátu Jiřího Růžičky.

Vstup na výstavu i koncert zdarma.

Více informací ke standardní otevírací době sídla Senátu naleznete ZDE.

S ohledem na kapacitu vnitřních prostor může být vstup do sídla Senátu regulován. Návštěvníkům s předměty ohrožujícími bezpečnost a se zbraněmi nebude vstup umožněn. Návštěvníky prosíme, aby si s sebou nebrali velká zavazadla, vstup do sídla Senátu bude umožněn pouze příchozím s příručními zavazadly.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Parní víkend v Lužné u Rakovníka nabídne přehlídku lokomotiv na točně, zvláštní vlaky i nový pivní speciál

22:03 České dráhy: Parní víkend v Lužné u Rakovníka nabídne přehlídku lokomotiv na točně, zvláštní vlaky i nový pivní speciál

V sobotu a neděli 11. a 12. května se mohou fanoušci železniční historie vypravit do železničního mu…