Silvestr v Zoo Plzeň

29.12.2019 21:18

Silvestrovské dopoledne zpestří v plzeňské zoo sváteční program, na Nový rok čeká návštěvníky slevový bonus.

Silvestr v Zoo Plzeň
Foto: Zoo Plzeň
Popisek: Zoo Plzeň

Kdo nezavítal do Zoologické a botanické zahrady města Plzně na Štědrý den a neprožil zde, obdobně jako přibližně 2 000 svátečních návštěvníků, štědrodenní dopoledne může tak učinit v poslední den roku. Doprovodný program je obdobný, neopakovatelná je i atmosféra.

Dopolední programový blok začíná v 10 hodin. Především rodinám s dětmi, nabídne silvestrovskou soutěžní stezku o ceny. Ta je současně dovede ke kádi se „zlatými“ rybkami v Tropickém pavilonu. Velmi oblíbená hra a soutěž je letos inovovaná a při troše štěstí si může úspěšný „rybář“ odnést i několik dárků.

Kolem 13. hodiny bude u hlavní pokladny v ul. Pod Vinicemi přivítán představiteli města symbolicky poslední návštěvník plzeňské zoologické a botanické zahrady roku 2019. Slavnostní chvíli doprovodí divadelní scénka předání vlády starého roku novému. Představí se v ní opět mladí herci z plzeňského souboru Sebranka pod vedením Zdislava Prince.

Do plzeňské zoologické zahrady se rozhodně vyplatí zavítat rovněž 1. ledna. Vstupenka s tímto datem je současně slevovým bonusem umožňujícím další jednu návštěvu zahrady se slevou.

Až do Tří králů je po setmění zoologická a botanická zahrada slavnostně osvětlená a statek Lüftnerka zdobí vyřezávaný betlém od plzeňského výtvarníka Petra Nováka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…