Šíří se fámy, ale ORL oddělení děčínské nemocnice pokračuje pod novým vedením

09.07.2015 18:27

V posledních dnech se v Děčíně začaly šířit fámy o ukončení provozu ORL (otorhinolaryngologie, neboli ušním, nosním a krčním oddělení) Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Děčín, o. z. Vedení Krajské zdravotní, a. s. pacienty i veřejnost ubezpečuje, že šířené zvěsti nejsou pravdivé. „Tato podlá fáma je zcela nepravdivá, ORL i nadále v děčínské nemocnici pokračuje a naopak se bude dál rozvíjet,“ uvedl Ing. Petr Fiala, generální ředitel Krajské zdravotní, a. s.

Šíří se fámy, ale ORL oddělení děčínské nemocnice pokračuje pod novým vedením
Foto: decin.cz
Popisek: Nemocnice v Děčíně

MUDr. Anna Briestenská, ředitelka pro zdravotní péči Krajské zdravotní, a. s – Nemocnice Děčín, o. z., k nepravdivým informacím uvedla, že zřejmě souvisí s ukončením pracovního poměru bývalého primáře tohoto oddělení. „Nově oddělení povede MUDr. Pavel Csuhaj, zkušený operatér a specialista v oboru ORL, který dosud působil jako zástupce primáře oddělení ORL v Krajské nemocnici Liberec, a. s. a mj. je specialistou na operace uší,“ řekla MUDr. Anna Briestenská.

MUDr. Pavel Csuhaj k vyjádření ředitelky doplnil, že jeho vizí v Krajské zdravotní,  a. s. – Nemocnici Děčín, o. z. je naopak rozšíření spektra operačních výkonů a navýšení počtu operačních dnů. „K naplnění vize hodlám posílit stávající lékařský personál o další zkušené specialisty. Pro pacienty to pak bude mimo jiné znamenat vyšší komfort v dostupnosti lékařské péče v podobě ústavní pohotovostní služby, zajištěné nejen o víkendu a svátcích, ale také během všedních dnů,“ ujistil MUDr. Pavel Csuhaj.

ORL Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Děčín, o. z. zajišťuje diagnostickou, léčebnou, preventivní a dispenzární péči nejen ve spádovém území bývalého okresu Děčín, ale i mimo něj. Zabývá se onemocněními uší, nosu, krku, poruchami sluchu, čichu, chuti, hlasu a řeči. Léčí alergická onemocnění nosu, nosních dutin a krku. Ošetřují se zde veškeré úrazy na obličeji a na krku, provádí se zde plastické a kosmetické výkony apod. Součástí oddělení je i foniatrická ordinace, audiologické pracoviště a 2 pracoviště logopedie. Lůžková část oddělení má 20 lůžek a počítá i s umístěním dětských pacientů, popřípadě jejich dospělých doprovodů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…