Spojení loterijních velikánů. SYNOT vstupuje do společnosti SLOV-MATIC

01.07.2020 10:57

Skupina SYNOT kapitálově vstoupila do slovenské společnosti SLOV-MATIC. Ta je největším provozovatelem heren na Slovensku. SYNOT je zase největším dodavatelem herních zařízení a software v této zemi a k tomu má navíc mnohaleté zkušenosti i na mezinárodním poli.

Spojení loterijních velikánů. SYNOT vstupuje do společnosti SLOV-MATIC
Foto: SYNOT,SLOV-MATIC
Popisek: SYNOT vstupuje do společnosti SLOV-MATIC

 „Objevila se příležitost, které jsme rádi využili. Společnost SLOV-MATIC je na první příčce v rámci provozu hazardních her na slovenském trhu. Rozhodli jsme se proto spojit síly,“ uvedl Miroslav Valenta ml., obchodní ředitel skupiny SYNOT a dodal: „Jsme připraveni vložit do našeho společného projektu své mezinárodní zkušenosti a špičkové technologie, které již dnes dodáváme do desítek zemí celého světa, a to jak v oblasti land-based, tak pro online sekci. Věříme, že tím dojde k posílení, dalšímu růstu a ještě lepším výkonům obou společností.“

Zástupci obou stran navíc očekávají, že spojením vzniknou i nové pracovní příležitosti. Již dnes obě společnosti jen v rámci Slovenska dávají práci více než tisícovce osob.

 „Společnost SLOV-MATIC je našim mnohaletým zákazníkem a naše komunikace byla vždy velmi korektní. V rámci obchodní spolupráce máme dlouhodobě nadstandardní vztahy. Rozšíření a prohloubení této spolupráce je proto logickým vyústěním, které vnímáme jako skvělou příležitost v rámci upevnění postavení obou firem na slovenském trhu,“ uvedla Zuzana Dindofferová, výkonná ředitelka skupiny SYNOT pro Slovensko. 

Oba brandy již dnes patří ke zvučným jménům v oblasti hazardního byznysu. SLOV-MATIC se navíc i díky spojení se SYNOTEM chystá ke vstupu do online prostředí.

„Společnost SLOV-MATIC působí na slovenském trhu již 29 let. Skupina SYNOT má za sebou taktéž bezmála třicetiletou existenci. Oběma stranám se za dobu působení podařilo vybudovat silnou a respektovanou společnost. Zejména kvůli neustále se měnící legislativě prožívá toto podnikání na Slovensku velmi turbulentní období. Poslední dva roky jsme cítili potřebu nějaké změny, která by - ve sportovní terminologii - tak říkajíc vnesla novou krev do našeho týmu. Spojení se skupinou SYNOT si proto velmi vážíme. Díky němu, za pomoci nejmodernějších technologií a skloubením know-how obou našich firem se chceme podílet na dalším rozšíření a zatraktivnění stávající nabídky pro zákazníky. Dalším krokem bude také využití know-how našeho nového partnera v online prostředí, s nímž má právě SYNOT velké mezinárodní zkušenosti," uzavírá Jana Kelementová, jednatelka společnosti SLOV-MATIC.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a exsenátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…