Správa železniční dopravní cesty: Oprava výpravní budovy na městském nádraží v Kutné Hoře skončila

22.05.2018 18:48

Správa železniční dopravní cesty (SŽDC) ukončila rekonstrukci nádražní budovy ve stanici Kutná Hora město. Stavební práce probíhaly od srpna loňského roku do letošního jara, náklady dosáhly částky téměř 8,8 milionu korun. Generálním dodavatelem stavby byla společnost Rekomont.

Správa železniční dopravní cesty: Oprava výpravní budovy na městském nádraží v Kutné Hoře skončila
Foto: szdc.cz
Popisek: Správa železniční dopravní cesty

Během rekonstrukce došlo ke kompletní opravě vnějšího pláště včetně výměny otvorových výplní, klempířských konstrukcí, zabezpečovacích prvků, elektroinstalace a informačního systému. Dále se kompletně opravila střecha, čekárna a přístřešek, cestujícím slouží nový venkovní a vnitřní mobiliář. Kompletní revitalizace proběhla i na veřejných toaletách. Úpravou prošly také venkovní zpevněné plochy a přednádražní prostor.

SŽDC plánuje letos vynaložit na přípravu a realizaci oprav či rekonstrukcí nádražních budov ve Středočeském kraji téměř 118 milionů korun. „Na počátku roku jsme dokončili opravu nádražní budovy ve Zdicích, momentálně končí kromě Kutné Hory města také práce na budově v Příbrami,“ říká náměstek generálního ředitele SŽDC pro správu majetku Tomáš Drmola.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…