Srovnejto.cz – cestovní pojištění za hubičku

11.02.2014 19:40

Ať se chystáte k moři či na hory, rozhodně byste neměli před odjezdem opominout uzavřít cestovní pojištění. Řada lidí se již přesvědčila, že částka, kterou by za pojištění zaplatili, je zanedbatelná ve srovnání s tím kolik peněz museli vynaložit v případě, když je v zahraničí postihla pojistná událost. I v podstatě banální problém vás totiž může bez cestovního pojištění vyjít draho.

Srovnejto.cz – cestovní pojištění za hubičku
Foto: 4ever.sk
Popisek: Egypt, ilustrační foto

Před každou cestou je proto vhodné uzavřít cestovní pojištění a není přitom rozhodující, zda jedete lyžovat do Rakouska nebo se potápět do některé země mimo rámec Evropy. Základní cestovní pojištění vám v případě potíží pokryje léčebné výlohy, které zahrnují nezbytné lékařské ošetření, hospitalizaci, nutné léky předepsané lékařem, přepravu do nejbližšího zdravotnického zařízení a v případě úmrtí i náklady na repatriaci pojištěného.

Pojistit můžete nejen své zdraví, ale i odpovědnost kryjící škodu způsobenou na zdraví a majetku třetí osobě, zavazadla pro případ jejich poškození či odcizení nebo také storno zájezdu. Nemusíte se tak obávat finanční ztráty, pokud svou cestu nemůžete uskutečnit a musíte ji zrušit. Pozor: pojištění vybírejte s ohledem na charakter vaší cesty a plánované aktivity. Pokud hodláte provozovat například zimní a rizikové sporty, je třeba vědět, že právě ty základní pojištění nekryje a je třeba tyto vaše aktivity při uzavírání pojistky zohlednit.

Pojištění nemusí být drahé a lze jej pořídit prakticky „za hubičku“, pakliže navštívíte web www.srovnejto.cz. Zde si můžete snadno a rychle nechat udělat kalkulaci, z nabídky několika možností si vybrat pro vás tu nejvíce vyhovující a on line cestou ji také rovnou uzavřít. Ušetřit můžete jak peníze, tak čas, neboť kvůli pojištění není třeba opustit domov, nemusíte zdlouhavě vybírat a zvolit zkrátka takové cestovní pojištění, které pro vás bude optimální.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…