Státní správa hmotných rezerv začíná administrovat veřejné zakázky v NEN

05.05.2018 16:16

Informace k aktuální situaci zveřejňování výběrových a zadávacích řízení k veřejným zakázkám Správy státních hmotných rezerv

Státní správa hmotných rezerv začíná administrovat veřejné zakázky v NEN
Foto: SSHR
Popisek: SSHR

Dle usnesení vlády České republiky ze dne 21.června 2017 č. 467 o uložení povinnosti využívat Národní elektronický nástroj při zadávání veřejných zakázek, je Správa povinna používat Národní elektronický nástroj (dále „NEN“) od 1. července 2018. V souvislosti s touto skutečností má Správa zřízený nový profil zadavatele https://nen.nipez.cz/profil/SSHR. V současné době začíná Správa jako zadavatel postupně veřejné zakázky administrovat v tomto elektronickém nástroji.

NEN je komplexní elektronický nástroj pro administraci a zadávání veřejných zakázek a koncesí pro všechny kategorie veřejných zakázek a všechny kategorie zadavatelů. Pro subjekty, které nejsou v NEN zavedeny, je prvním krokem registrace. Detailní kroky od založení po odeslání žádosti o registraci dodavatele včetně informace o tom, jaké dokumenty musí být k žádosti přiloženy, naleznete v uživatelské příručce dostupné na webové stránce https://nen.nipez.cz/UzivatelskeInformace/UzivatelskePrirucky. Upozorňujeme, že registrace subjektů trvá několik dní.

V případě dotazů týkajících se registrace či jiných technických otázek a problémů, spojených se systémem NEN, kontaktujte prosím technickou podporu provozovatele systému ZDE nebo tel.: +420 841 888 841 (pracovní dny 7:00 – 18:00).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…