Strakonická nemocnice získala prestižní ocenění za ekonomickou stabilitu

16.10.2014 10:10

Strakonická nemocnice se stala držitelem certifikátu AAA, který jí udělila na základě analýzy firmy mezinárodně uznávaná společnost Bisnode.

Strakonická nemocnice získala prestižní ocenění za ekonomickou stabilitu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lékař s pacientem, ilustrační foto

 Tento certifikát CZECH Stability Award je dokladem o tom, že nemocnice splňuje nejpřísnější kritéria kredibility a spolehlivosti. Zařadila se tak do exkluzivní společnosti českých firem, které tento certifikát mohou používat. „Je to ocenění, které nás samozřejmě těší také při vědomí toho, že výborné hospodaření dosahujeme i při dlouhodobém investování nemalých částek do modernizace nemocnice a jejího vybavení. Jen v posledních šesti letech to bylo více než sedm set milionů korun. To vše v zájmu dalšího zlepšování poskytované péče našim pacientům. Ocenění vnímáme také jako závazek do budoucnosti,“ říká předseda představenstva Nemocnice Strakonice, a. s. MUDr. Tomáš Fiala.

Hodnocení CZECH Stability Award poskytuje nezávislý pohled na status firmy. Vyjadřuje její současný stav, finanční situaci a predikce do budoucna. Ratingem potvrzený nejvyšší možný stupeň hodnocení AAA – excelentní stvrzuje, že Nemocnice Strakonice, a. s. je stabilní společností s vysokou pravděpodobností spolehlivého plnění závazků z obchodního styku, s vysokou pravděpodobností návratnosti investic, nízkým úvěrovým rizikem a minimálním rizikem úpadku.

Certifikát AAA je silný nezávislý rating firem a společností, jehož historie sahá až do roku 1908. V ČR jej uděluje společnost Bisnode Česká republika, a. s., která je součástí celosvětové skupiny Bisnode Group, mající centrum ve Švédsku. Díky tomu má toto hodnocení a ocenění značný mezinárodní přesah.

Hodnocení CZECH Stability Award vyhlašuje společnost Bisnode Česká republika, a. s. ve spolupráci se sdružením CZECH TOP 100. Kategorie Nejstabilnější firma roku je součástí každoročního vyhlašování žebříčku CZECH TOP 100.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…