TU Ostrava: Ekonomická fakulta zve na tradiční Veletrh pracovních příležitostí

12.11.2018 9:23

tradiční Veletrh pracovních příležitostí, který se na Ekonomické fakultě Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava bude konat ve středu 14. listopadu 2018 od 9 hodin v budově E na Havlíčkově nábřeží 38A.

TU Ostrava: Ekonomická fakulta zve na tradiční Veletrh pracovních příležitostí
Foto: VŠB-Technická univerzita Ostrava
Popisek: VŠB-Technická univerzita Ostrava, erb školy.

Dne 14. 11. 2018 v budově „E" Ekonomické fakulty budete mít šanci se během celého dne seznámit se svým možná budoucím zaměstnavatelem. Během dopoledního programu se vám představí společnosti se svými prezentacemi. Poté budou následovat 3 bloky atraktivních workshopů a seminářů, které si pro vás připravilo celkem 9 společností.

Těší se na vás zástupci společností: EY, Komerční banka, KPMG, LIDL, Moneta Money Bank, OKIN BPS, PwC, Česká spořitelna, ITT Holdings Czech Republic a Kofola Československo.

Na tento den bude vyhlášeno děkanské volno pro 3. ročník bakalářského studia a 2. ročník navazujícího magisterského studia. Studenti 1. ročníku navazujícího magisterského studia budou na základě potvrzení o účasti na Veletrhu práce (dostanete v den konání akce od organizátorů) omluveni z výuky.

Prostřednictvím veletrhu vám chceme umožnit setkání se zástupci společností, které mají zájem o absolventy naší fakulty. Každá společnost si připravila atraktivní workshop, kde se dozvíte užitečné informace o práci v konkrétní společnosti. Velkou výhodou je, že máte možnost osobně se potkat se zástupci společností a samozřejmě i naopak, zástupci společností si mohou vytipovat ty z vás, o které budou mít opravdu zájem. Cílem akce je odnést si zajímavou zkušenost a začít se zamýšlet nad svou budoucí kariérou.

Na konci dne proběhne losování o hodnotné ceny. Do losování budou zařazeni všichni studenti, kteří se zúčastní minimálně 2 workshopů. Ceny budou předány jen přítomným studentům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…