TaylorWessing e|n|w|c Advokáti: Na klinice Zámeček Malvazinky se uskuteční další seminář o zdravotním právu

28.02.2014 13:00 | Zprávy

Na klinice Zámeček Malvazinky se uskuteční již třetí seminář o zdravotním právu, který pořádá advokátní kancelář TaylorWessing e|n|w|c Advokáti. Věnuje se v nich převážně nové legislativě pracovnělékařských služeb podle nového občanského zákoníku.

TaylorWessing e|n|w|c Advokáti: Na klinice Zámeček Malvazinky se uskuteční další seminář o zdravotním právu
Foto: hns
Popisek: Fotokoláž.

Na dalším setkání, které se koná 5. března od 16.00 do 18.00, budou představeny například změny týkající se bezpečnosti a ochrany zdraví při práci nebo daňově uznatelných položek. Právníci advokátní kanceláře budou řešit i nestandardní situace, se kterými se mohou účastníci, převážně z řad zástupců právních a HR oddělení firem, setkat v rámci pracovnělékařských služeb na svém pracovišti. Velký prostor tak bude vymezen individuálním dotazům ze strany publika.  Odborníci na právo z TaylorWessing budou hledat pro každou situaci či dotaz optimální řešení. Na závěr semináře čeká návštěvníky volná diskuse spojená s občerstvením.

Semináře probíhají od října 2013 přímo na klinice Zámeček Malvazinky, U Malvazinky 7, Praha 5.

O klinice Zámeček Malvazinky

Nadstandardní lékařské zařízení, které zajišťuje ambulantní péči ve více než patnácti zdravotnických oborech a nabízí svým klientům moderní zázemí nově zrekonstruované kliniky, a především široké spektrum špičkových odborníků. Jeho provozovatelem je Mediterra, s.r.o., člen skupiny VAMED.
www.malvazinky-zamecek.cz

O TaylorWessing e|n|w|c Advokáti

TaylorWessing je mezinárodní advokátní kancelář poskytující kompletní servis klientům v celosvětově nejdynamičtějších odvětvích. K poradenství našim klientům přistupujeme cílevědomě a pomáháme jim uspět tím, že o jejich obchodních záležitostech přemýšlíme inovativně.

Naše zaměření na odvětví zítřka nám umožňuje rozvíjet odborné znalosti směřující k vedoucímu postavení na trhu:

Technologie, média a komunikace
Vědy o životě
Soukromé bohatství
Energetika

V TaylorWessing jsme hrdí na naši pověst pokrokové firmy. Podporujeme naše klienty všude tam, kde chtějí podnikat. Naše 23 kanceláře po celém světě nejsou pouze symbolickými úřady; mísí to nejlepší ze znalostí místního komerčního, průmyslového a kulturního prostředí s mezinárodní zkušeností, což jim umožňuje poskytovat proaktivní, integrované řešení pro naše klienty.

www.taylorwessing.com

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

22:28 HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

Ve dnech 25.7 a 26. 7. se v budově GŘ HZS ČR uskutečnilo pracovní jednání se zástupci Saska a Bavors…