Tesco: Výhody on-line nakupování

08.04.2016 13:07

On-line nakupování je v dnešní době jedním z nejvíce rozšířených způsobů nákupů vůbec. Zatímco dříve jsme navštěvovali kamenné obchody, nyní můžeme zboží pořídit i přes internet a v klidu – bez nutnosti trávit čas blouděním mezi regály. Velkou výhodou je, že nákup si můžete nechat doručit až ke dveřím, jako to dělá společnost Tesco – ušetříte tedy nejen benzín, ale zejména váš drahocenný čas.

Tesco: Výhody on-line nakupování
Foto: Tesco
Popisek: Tesco

Nakupovat navíc nemusíte jen v pohodlí domova. S mobilní aplikací Tesco Potraviny on-line si nakoupíte odkudkoliv a kdykoliv. Můžete tak například efektivně vyplnit čas strávený v městské hromadné dopravě. Nákup vám usnadní synchronizované nákupní seznamy a oblíbené položky, případně můžete doma mobilem rychle naskenovat čárové kódy potravin, které chcete přikoupit.

Vše na jednom místě

Na internetu naleznete téměř vše – od elektroniky, přes oblečení až po běžné potraviny. Okamžitě vidíte, jaké zboží je skladem a vyhnete se tak nepříjemnému překvapení, když nenaleznete to, co hledáte. Máte také možnost v klidu si projít veškeré parametry, které jsou mnohdy výborným vodítkem pro výběr zboží.

Průkopníkem mezi maloobchodními řetězci, které se rozhodly nabízet svůj sortiment on-line, bylo před čtyřmi roky Tesco. Na webu itesco.cz dnes naleznete přes 20 000 položek, které zahrnují všechny produkty běžně k dostání v obchodech. Sortiment se navíc průběžně rozrůstá o sezónní zboží.

Jednoduché a flexibilní

Nákup na internetu nabízí řadu možností. Volit můžete nejen mezi tisíci produktů, ale například si vybrat i preferovaný čas doručení nebo způsob platby a dopravy. Společnost Tesco rozváží nákupy každý den od 8 do 22 hodin přímo k vám. Objednávku si můžete vytvořit až na 3 týdny dopředu a měnit ji můžete až do 23. hodiny dne předcházejícího doručení. Zaplatit pak můžete on-line kartou přímo řidiči nebo už při dokončování objednávky.

V případě, že máte některý z obchodů Tesco (Praha – Letňany, Mladá Boleslav nebo Brno – Královo Pole) v dosahu vašeho bydliště nebo například na vašich cestách kamkoliv (z práce, na dovolenou, ze služební cesty), můžete využít také službu Klikni & vyzvedni – zboží jednoduše „naklikáte“ a vše si následujícího dne vyzvednete na výdejním místě v době, která vám nejvíce vyhovuje a bez nutnosti vystupovat z auta.

Šetřete nejen čas, ale i peníze

Hledání té nejlepší ceny je v obchodě často běh na dlouhou trať. Při on-line nákupu si ovšem můžete produkty jednoduše a přehledně seřadit dle ceny, případně dalších preferencí. Faktem zůstává, že internetové ceny jsou většinou nižší než ty v kamenných prodejnách. To ale bývá často kompenzováno poměrně vysokými poplatky za balení a dopravu.

Při nákupu na itesco.cz je vám garantováno, že nakupujete za stejné ceny jako v hypermarketu. Poplatky za rozvoz se pak pohybují mezi 39 a 99 korunami v závislosti na dnu a denní době. Na dovážce tedy můžete ušetřit, když si vhodně vyberete termín. Na první nákup navíc od Tesca aktuálně obdržíte slevu až 500 korun.

Nákupy na míru a další benefity

On-line nakupování skýtá spousty dalších výhod. Řada e-shopů dnes po registraci nabízí různé věrnostní programy, prostřednictvím kterých zákazníkům poskytují benefity všeho druhu.

Společnost Tesco ponechává nakupujícím při nákupu on-line možnost využívání benefitů v rámci členství Clubcard stejně jako při nákupu v kamenném obchodu. Zákazník sbírá body za nákup stejným způsobem – dokonce dvojnásobek, navíc si položky z jednotlivých nákupů může uložit do složky „Oblíbené“ a vracet se k nim kdykoliv potřebuje bez zbytečného vyhledávání. Může si rovněž vytvářet své vlastní nákupní seznamy, aby ušetřil ještě více času.

O společnosti Tesco Stores ČR

• Společnost Tesco Stores ČR, a. s. vstoupila na český trh v roce 1996. V současné době provozuje v tuzemsku více než dvě stovky obchodů, 17 čerpacích stanic a 7 obchodních center.

• V České republice provozuje Tesco také franšízingovou síť Žabka, která čítá více než stovku obchodů.

• Jako první na českém trhu začalo Tesco v roce 2012 provozovat na území Prahy a okolí, Mladoboleslavska a Kladenska internetový obchod s potravinami Potraviny on-line. V roce 2013 byla služba představena na Kolínsku, Brněnsku, Hradecku a Pardubicku a loni také na Liberecku, Plzeňsku, Břeclavsku a Hodonínsku. Od poloviny března 2015 je služba nově dostupná také na Benešovsku.

• V roce 2012 získala služba potraviny on-line ocenění Inovace v obchodě v anketě MasterCard Obchodník roku.

• Za dobu svého působení na českém trhu Tesco obdrželo řadu dalších ocenění – je například několikanásobným nositelem titulů Hypermarket roku, Obchodník roku, Nediskontní obchodní řetězec roku či TOP Retailer.

• Tesco patří k největším soukromým zaměstnavatelům v České republice. Za vytváření rovnocenných pracovních příležitostí získala společnost ocenění v soutěži Stejná šance – Zaměstnavatel roku 2008, oceněny byly také absolventské programy společnosti.

• V roce 2013 získala společnost 1. cenu za nejlepšího zaměstnavatele v kategorii Obchod od České studentské unie.

• V roce 2013 začaly obchody Tesco spolupracovat s Federací potravinových bank a darují neprodané trvanlivé potraviny potřebným. V roce 2014 se spolupráce rozšířila již na 65 hypermarketů po celém Česku.

• V posledních dvou letech prostřednictvím Nadačního fondu Tesco společnost věnovala více než 10 milionů korun na charitativní účely.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…