Turistické noviny pro Východní Čechy jsou na světě

27.11.2017 17:18

Znovu nastal čas jako stvořený k toulání zimní přírodou, návštěvě atraktivní kulturní akce, adventních trhů, ale také k aktivnímu odpočinku při sportování a radovánkách na sněhu a ledu. Od druhé poloviny listopadu najdou zájemci právě o tyto aktivity na různých místech v Pardubickém, Královéhradeckém a částečně i v dalších okolních krajích nové zimní vydání Turistických novin pro Východní Čechy. V nich jejich čtenáři najdou inspiraci a mnoho zajímavých doporučení, jak aktivně prožít zimu a příchod jara. Na tvorbě novin se i tentokrát podíleli všichni zástupci turistických oblastí Pardubického a Královéhradeckého kraje.

Turistické noviny pro Východní Čechy jsou na světě
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

Redakčně se pak o vznik společných turistických novin zasloužila Destinační společnost Východní Čechy a Odbor regionálního rozvoje, grantů a dotací Královéhradeckého kraje.

Turistické noviny pro Východní Čechy byly vytištěny v nákladu 60.000 výtisků, které budou ve spolupráci obou krajů distribuovány především v síti turistických informačních center, ve vybraných ubytovacích a stravovacích zařízeních a v některých turistických cílech. Na začátku prosince je dostanou do schránky také vybraní předplatitelé MF Dnes ve středních Čechách. Získat je budou moci také návštěvníci prezentačních akcí a veletrhů cestovního ruchu, kterých se budou účastnit zástupci Pardubického a Královéhradeckého kraje v období od listopadu 2017 do března 2018. Elektronická verze novin včetně galerie všech dosud vydaných čísel a ostatních propagačních materiálů DSVČ je dostupná ZDE.

Radní Pardubického kraje René Živný, který je zodpovědný za cestovní ruch, si již čtvrté společné vydání turistických novin pokrývající území od Českomoravského pomezí až po Český ráj pochvaluje a přidává pro čtenáře turistických novin i svůj soukromý tip na jedinečnou zimní akci konanou v Pardubickém kraji: „Chtěl bych pozvat všechny fanoušky, aby přišli povzbudit mladé sportovce při soutěžích VIII. zimní olympiády dětí a mládeže. Ta se uskuteční na přelomu ledna a února 2018 v šesti městech Pardubického kraje. Určitě budou k vidění nevšední sportovní výkony. Důkazem toho je i fakt, že ve svých školních letech zářila při olympiádě dětí a mládeže třeba Ester Ledecká, která je nyní horkou favoritkou na zisk seniorské medaile na olympijských hrách v Jižní Koreji.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…