Turistický portál Pardubického kraje je nyní modernější

06.08.2017 15:54

Od začátku srpna se uživatelé oblíbeného turistického portálu www.vychodnicechy.info setkávají na těchto stránkách nejen s modernější grafikou, ale především mají usnadněnou cestu k vyhledávaným informacím. Pro nový design hledala Destinační společnost Výhodní Čechy inspiraci mezi nejlepšími evropskými turistickými portály.

Turistický portál Pardubického kraje je nyní modernější
Foto: pardubickykraj.cz
Popisek: Pardubický kraj

„Turistický portál Pardubického kraje www.vychodnicechy.cz si i ve své původní podobě vedl dobře, v červenci dokonce překonal návštěvnický rekord za celou dobu své existence, když zaznamenal 58 334 návštěv,“ upozornil radní Pardubického kraje pro cestovní ruch René Živný. „V minulosti získal i několik odborných cen, ale je nám jasné, že v tomto oboru se musíme pružně přizpůsobovat novým trendům a zejména uživatelům, kteří zde hledají vše potřebné pro cestování po našem regionu. Teď jsem zvědav, jak se změny projeví v další návštěvnosti,“ dodal Živný.

Obsah portálu, který provozuje Pardubický kraj, je pravidelně aktualizován nejen informačními centry, ale i poskytovateli služeb cestovního ruchu. Je k dispozici v devíti jazykových mutacích, má integrovaný mapový portál a plánovač výletů i na více dní.
Součástí je i velké množství připravených turistických programů, které jsou na webu uspořádány podle cílových skupin nebo tematického zaměření. Nechybí ani bohatá videogalerie včetně virtuálních prohlídek zajímavých turistických cílů.

Samozřejmostí je databáze více než 15 tisíc objektů, které lze nyní vyhledávat pomocí nového nástroje rychle a podle různých kritérií. Důležitá je i prezentace akcí, které se na území Pardubického kraje konají. Těch bylo jen od začátku letošního roku 11 tisíc.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…