ÚOHS: SC Czech může posílit v oblasti kovodělného průmyslu

20.04.2024 16:46 | Tisková zpráva

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož důsledku má společnost SC Czech AHP, a. s., získat možnost výlučně kontrolovat společnost GAF, s. r. o. Ke spojení soutěžitelů dochází zejména v oblastech výroby kovových konstrukcí, kovodělných výrobků, strojů a zařízení.

ÚOHS: SC Czech může posílit v oblasti kovodělného průmyslu
Foto: ÚOHS
Popisek: ÚOHS

Společnost SC Czech AHP je výlučně kontrolována holdingovou společností GPEF IV Holding S.à r.l fondu Genesis Private Equity Fund IV.  Celosvětově působící společnost GPEF IV je na území České republiky činná především v oblastech maloobchodního prodeje zboží pro kutily a zahradu a elektrokol, skútrů nebo koloběžek, výroby sedadel pro osobní železniční dopravu, výroby a dodávek generátorů, elektromotorů, regulátorů napětí a komponentů elektromotorů a generátorů, zpracování vizuálních efektů a reklam, koprodukčních a postprodukčních služeb týkajících se filmových a animovaných projektů, audio vizuální komunikace, přesného obrábění na CNC strojích a komplexních služeb a zpracování oceli, hliníku a nerezu pro výrobu produktů od komponent až po kompletně smontované stroje.

Společnost GAF výlučně kontroluje společnost GAF Dašice, s. r. o., a společně působí zejména v oblasti zpracovatelského průmyslu, přičemž konkrétně se zabývají zakázkovou výrobou z oceli, hliníku či nerezu. Společnost GAF je činná také v oblasti výroby strojů a zařízení pro potravinářský a zdravotnický průmysl.

Úřad zjistil, že spojení nebude mít za následek podstatné narušení hospodářské soutěže, a proto vydal rozhodnutí o povolení spojení, které již nabylo právní moci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 30

19:02 ČEZ číslo týdne: 30

30 zemí světa staví, plánuje nebo projektuje jaderné reaktory.