UPC DTH zlepšuje péči o zákazníka – firma je nyní dostupná přes Skype i Facebook

27.11.2012 18:28

UPC DTH S.a r.l., největší poskytovatel satelitních televizních služeb ve střední a východní Evropě, s hrdostí oznamuje, že kontakt s firmou je nyní pro zákazníky ještě jednodušší. Klienti společnosti freeSAT se mohou od 27. listopadu dovolat oddělení zákaznických služeb pomocí programu Skype™, a to jednoduše a zdarma. Všem zákazníkům byla navíc zpřístupněna naše pečlivě spravovaná stránka na Facebooku, kde můžete nalézt užitečné informace a zajímavé aplikace.

UPC DTH zlepšuje péči o zákazníka – firma je nyní dostupná přes Skype i Facebook
Foto: red
Popisek: freeSAT

Již od svého založení usilovala společnost UPC DTH o nejlepší možnou péči o zákazníky, což dokládá prestižní ocenění, které její oddělení zákaznických služeb získalo (toto oddělení provozuje UPC ve spolupráci se svými partnery). Abychom poskytli našim současným i budoucím klientům více možností, jak se spojit s oddělením zákaznických služeb, a abychom zlepšili jeho celkovou dostupnost, přichází UPC DTH s novými způsoby komunikace, které doplní standardní telefonickou podporu. Můžete nám nyní zdarma zavolat pomocí programu Skype™ (najdete nás pod jménem „freesat.ceskarepublika“) nebo pomocí funkce „zavolej zpět“ požádat, abychom se Vám ozvali. V rámci zkvalitňování služeb jsme také všem zákazníkům zpřístupnili naši stránku na Facebooku (http://www.facebook.com/freeSATtvCZ), kde se dozvíte nejrůznější novinky.

Naši klienti jistě uvítají rozšíření možností kontaktu o Skype™ a Facebook, které je zatím naší poslední inovací. Komunikaci se zákazníkem se samozřejmě budeme věnovat i v budoucnu a v následujících měsících chystáme další novinky.

Tunde Hubina, ředitelka oddělení zákaznických služeb společnosti UPC DTH S.à r.l., řekla: „Věříme, že právě přátelské chování k zákazníkovi je důvodem, proč klienti mají zájem o naše služby, doporučují nás ostatním a zůstávají nám věrní. Na poskytované služby jsme hrdí a budeme se snažit, aby péče o zákazníka byla v UPC DTH vždy přátelská a vstřícná.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…