ÚZSVM: O nemovitosti ve středních Čechách je zájem, nyní budou v dražbě objekty v Jesenici a u Štiřína

14.02.2018 20:56

Zájemci o nemovitosti v okolí hlavního města si mají z čeho vybírat.

ÚZSVM: O nemovitosti ve středních Čechách je zájem, nyní budou v dražbě objekty v Jesenici a u Štiřína
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

Před nedávnem prodalo Územního pracoviště Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) Střední Čechy ve veřejné dražbě tři parcely v Černošicích, součástí dalšího pozemku byla i stavba chaty. Dražba proběhla v sídle ÚZSVM v Berouně, nejnižší podání bylo stanoveno na 6,7 milionu korun s minimálním příhozem 100 000 Kč. Zájem o nemovitosti projevili tři účastníci. V průběhu dražby se cena navýšila o 600 tisíc Kč, vítěz dražby získal nemovitosti za 7,3 milionu korun.

V současnosti připravuje územní pracoviště pro Střední Čechy další dvě veřejné dražby, které proběhnou 6. března v budově ÚZSVM v Benešově.

V první dražbě (od 11 h) je nabízena ke koupi nebytová jednotka – obchodní plocha o výměře 20,50 m² s kuchyňkou (2,10 m²) a WC (1,70 m²) v Jesenici u Prahy. Součástí nabídky je podíl na společných částech domu a dvou přilehlých pozemcích. Nebytový prostor je v obytně-komerčním komplexu v souvislé zástavbě města, do užívání byl předán v roce 2009. Nejnižší podání do dražby je 910 000 Kč. Zájemci si mohou nabízený objekt prohlédnout 16. 2. v 10 h a 22. 2. ve 14 h.

V nabídce následné dražby tentýž den od 13 h jsou dvě stavby s přilehlými parcelami v obytné zástavbě v Kamenici-Všedobrovicích, nedaleko zámeckého areálu Štiřín. Jde o rozlehlý dům se čtyřmi bytovými jednotkami – dvěma byty 3+kk a dalšími dvěma o velikosti 2+kk. Dům byl kolaudován v roce 1997. Druhým objektem v dražbě je přízemní stavba z roku 1880, která je určena k rekreaci a skládá se z obytné místnosti, ložnice, kuchyně a koupelny s WC. Nemovitosti jsou v dražbě nabízeny za 7 650 000 Kč. Prohlídky ve Všedobrovicích se uskuteční 22. 2. v 12.30 h a 26. 2. ve 14 h.

Bližší informace o předmětu dražby a podmínky dražby jsou k dispozici na webu ÚZSVM.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…