ÚZSVM prodal lukrativní pozemek za 11 mil. Kč

30.09.2020 19:06

ÚZSVM v Příbrami prodal formou elektronické aukce za kupní cenu 11 200 000 Kč pozemek o celkové výměře 4 984 m2 v zastavěném území města Příbram.

ÚZSVM prodal lukrativní pozemek za 11 mil. Kč
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

Pozemek  byl součástí areálu Krajského ředitelství policie Středočeského kraje a sloužil jako vjezd do tohoto areálu. Na UZSVM byl převeden posléze, co se po vybudování nového vjezdu v jiných prostorách stal pro tuto instituci nepotřebným. Pozemek je oplocený bez veřejně přístupné cesty s přístupem pouze přes pozemky krajského ředitelství policie. Uprostřed tohoto pozemku se nacházejí pozemky, jejichž součástí jsou budovy ve vlastnictví fyzické osoby. Je zatížen věcným břemenem spočívajícím v právu chůze a jízdy ve prospěch vlastníka sousedních pozemků a nacházejí se na něm inženýrské sítě.

Aukce s minimální kupní cenou  8 028 000 Kč se zúčastnily dva subjekty - soukromá společnost a vlastník sousedících pozemků. Právě ten svým 31. příhozem v aukci zvítězil.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

10:04 MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

Hlavní město chce podpořit rozvoj elektromobility prostřednictvím dvou projektových záměrů. V případ…