ÚZSVM umožnil vybudování protipovodňových opatření v Potštátu

24.12.2017 21:37

Odloučené pracoviště Přerov Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) převedlo bezúplatně pozemky vedené jako vodní plocha o celkové výměře 3 915 m2 ve prospěch města Potštát. Pozemky byly vedeny v účetní evidenci ÚZSVM v celkové hodnotě 39 150 Kč.

ÚZSVM umožnil vybudování protipovodňových opatření v Potštátu
Foto: uzvsm.cz
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových - logo

Na předmětných pozemcích se nachází Kovářovský potok, který protéká městem Potštát. Bezúplatný převod předmětných pozemků ve prospěch města, které je správcem příslušného vodního toku, byl uskutečněn z důvodu veřejného zájmu. Na pozemcích budou vybudována protipovodňová opatření včetně stavební úpravě zdiva břehů.

S převodem předmětných pozemků na město Potštát vyslovila souhlas Správa silnic Olomouckého kraje v souvislosti s umístěním mostních konstrukcí na uvedených pozemcích. Bezúplatný převod byl podmíněn omezujícími podmínkami na deset let.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.