Univerzita Pardubice se představuje na vzdělávacích veletrzích. Tento týden je na Slovensku, v listopadu pak v Brně

11.10.2016 18:36

Zástupci Fakulty chemicko-technologické Univerzity Pardubice informují o možnostech vysokoškolského studia v Pardubicích od 11. do 13. října na mezinárodním veletrhu AKADÉMIA 2016 v Bratislavě.

Univerzita Pardubice se představuje na vzdělávacích veletrzích. Tento týden je na Slovensku, v listopadu pak v Brně
Foto: upce.cz
Popisek: Univerzita Pardubice - logo

„Fakulta chemicko-technologická se slovenského veletrhu Akadémia účastní tradičně – letos již po patnácté. Její zástupci budou poskytovat všem zájemcům podrobné informace o možnostech studia na fakultě a přijímacích zkouškách pro příští akademický rok 2017/2018. Zájemci získají i další informace o univerzitě, zázemí, životě v kampusu i v Pardubicích,“ uvedla koordinátorka účasti Fakulty chemicko-technologické Univerzity Pardubice na slovenském veletrhu Ing. Iva Ulbrichová, CSc.

Veletrh AKADÉMIA nabízí uchazečům o vysokoškolské studium v koncentrované podobě informace o možnostech studia na slovenských i zahraničních vysokých školách, případně na dalších vzdělávacích institucích, nabízí také nejrůznější vzdělávací kurzy včetně pracovních možností a zaměstnání. Navštívit jej mohou všichni zájemci ve dnech 11. až 13. října v bratislavské Aegon aréně. Stánek Fakulty chemicko-technologické Univerzity Pardubice č. 34 lze navštívit tento týden od úterý do čtvrtka.

Slovenští studenti patří dlouhodobě k nejpočetnější skupině zahraničních studentů studujících na univerzitě, proto vzástupci Univerzity Pardubice vyjíždějí na slovenské veletrhy pravidelně – např. již v minulém týdnu absolvovali veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS NITRA 2016.

„Náš univerzitní stánek navštívila řada studentů, která se zajímala obecně o studium na Univerzitě Pardubice a projevila zájem o obory pěstované na všech sedmi fakultách. Pro zájemce ze Slovenska je naše univerzita totiž stále atraktivní, a to jak svou širokou nabídkou studijních oborů, tak snadnou dostupností. Cesta z Bratislavy do Pardubic trvá pouhé tři hodiny vlakem,“ doplnila Iva Ulbrichová.

Nejvýznamnějším zdrojem informací o možnostech dalšího studia, a to nejen pro studenty III. a IV. ročníků středních škol z České republiky, ale pro všechny zájemce o vysokoškolské a celoživotní vzdělávání, případně o studium v zahraničí, je evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS BRNO 2016, který se koná začátkem listopadu (3. – 6. 11. 2016) na brněnském výstavišti. Univerzita Pardubice se svými sedmi fakultami je jeho pravidelným účastníkem již po dvě dekády a nebude chybět ani letos.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 30

19:02 ČEZ číslo týdne: 30

30 zemí světa staví, plánuje nebo projektuje jaderné reaktory.