Úřad vlády odstartoval vánoční soutěž pro děti z dětských domovů, zapojte se do hlasování

15.11.2017 15:53

Úřad vlády ČR dnes odstartoval vánoční výtvarnou soutěž pro děti z dětských domovů tentokrát s názvem „České vánoční tradice“. Jde již o čtvrtý ročník výtvarné soutěže, do které se každoročně zapojují desítky dětských domovů z celé republiky. Letos se soutěže účastní děti z 57 dětských domovů s téměř 200 obrázky.

Úřad vlády odstartoval vánoční soutěž pro děti z dětských domovů, zapojte se do hlasování
Foto: Hans Štembera
Popisek: Před Úřadem vlády

Do hlasování o nejhezčí kresbu se může zapojit široká veřejnost, a to prostřednictvím webových stránek Úřadu vlády ČR. Hlasovat o vítězi dětské soutěže je možné až do 30. listopadu 2017. Vítěze ocení v polovině prosince přímo ve Strakově akademii vedoucí Úřadu vlády Pavel Dvořák.

Výtvarná díla jsou nyní vystavena v prvním patře Strakovy akademie. O vítězném obrázku, který bude použit jako oficiální motiv PF Úřadu vlády ČR 2017, se bude rozhodovat nejen hlasováním ve Strakově akademii, ale také prostřednictvím internetové ankety (ZDE) do 30. listopadu 2017.

Úřad vlády touto aktivitou navazuje na své dlouhodobé projekty v rámci otevřenosti úřadu pro veřejnost a snahy pomáhat potřebným. Mezi hlavní projekty úřadu v této oblasti patří pravidelné dny otevřených dveří ve všech objektech Úřadu vlády (Strakova akademie, Kramářova vila, Hrzánský palác, Lichtenštejnský palác a Benešova vila), semináře pro střední školy, zpřístupňování výstavy Můj stát pro školní skupiny a pravidelné komentované prohlídky všech objektů, charitativní sbírky či darování krve.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…