Ústecký kraj: Bylo podepsáno memorandum ohledně litoměřické nemocnice

05.01.2020 16:32

Na základě rozhodnutí Zastupitelstva Ústeckého kraje ze dne 9. prosince 2019 bylo na Krajském úřadu Ústeckého kraje podepsáno Memorandum o společném záměru kraje a města Litoměřice dlouhodobě zajistit provoz Nemocnice Litoměřice, a. s. prostřednictvím její integrace do páteřní sítě zdravotnických zařízení v Ústeckém kraji a jejího začlenění do společnosti Krajská zdravotní, a. s.

Ústecký kraj: Bylo podepsáno memorandum ohledně litoměřické nemocnice
Foto: Ústecký kraj
Popisek: Ústecký kraj, logo.

Podpisem spolupráci stvrdily všechny zainteresované subjekty – za Ústecký kraj hejtman Oldřich Bubeníček, za Krajskou zdravotní, a. s. předseda představenstva Jiří Novák a místopředseda Radek Scherfer, za Nemocnici Litoměřice, a. s. předseda představenstva Radek Lončák a za město Litoměřice starosta Ladislav Chlupáč.

Pro Ústecký kraj má spolupráce s městem Litoměřice za cíl a prioritu uspokojování potřeb občanů a ochranu veřejného zájmu, kterým je péče o jejich zdraví.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…