V Brně byla otevřena pobočka pro žadatele o dotaci z Operačního programu Zaměstnanost

08.03.2017 13:36

Nová pobočka podpory projektů z Operačního programu Zaměstnanost (OPZ) byla ve středu otevřena v Brně. Speciálně vyškolení projektoví manažeři zde budou pomáhat všem žadatelům o dotace z OPZ, kteří chtějí získat informace o možnostech programu nebo probrat své projektové záměry.

V Brně byla otevřena pobočka pro žadatele o dotaci z Operačního programu Zaměstnanost
Foto: Martin Kovář
Popisek: Budova MPSV

Za Ministerstvo práce a sociálních věcí se slavnostního otevření zúčastnil náměstek ministryně pro ekonomiku a evropské fondy Martin Kučera.

„Jsem velmi rád, že máme nyní zastoupení i v regionech. Žadatelé o podporu nemusí kvůli konzultacím vážit cestu až do Prahy. Právě pro ně jsme toto pracoviště zřídili,“ uvedl náměstek Martin Kučera.

Otevření pobočky na adrese Terezy Novákové 62a byl přítomen předseda Asociace nestátních neziskových organizací ve Zlínském kraji Dan Žárský, předseda Výboru pro regionální rozvoj Jihomoravského kraje Radomír Pavlíček nebo zástupci Eurocenter. Odbor podpory projektů pomáhá žadatelům od jejich prvotního zájmu o OPZ až po okamžik podání projektové žádosti v aplikaci IS KP14+.

Projektoví manažeři jsou schopni poskytnout informace o aktuálně vyhlášených výzvách, objasnit podporované aktivity, vysvětlit základní metodická pravidla či problematiku tzv. indikátorů apod., a to jak individuálně, tak formou skupinové prezentace pro konkrétní skupinu příjemců dle aktuální poptávky.

Bezplatné služby odboru, který funguje již dva roky, využilo dosud přes 1 500 potenciálních žadatelů, někteří z nich opakovaně. Skoro 60 procent všech konzultujících byli představitelé územní samosprávy. Kontakty na projektové manažery najdete na webových stránkách Evropského sociálního fondu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

13:04 KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

Za sedmnáct týdnů letošního roku zaznamenali jihočeští hygienici celkem 1 476 případů černého kašle …