V Brně se dnes konala konference o péči o děti s popáleninami

25.04.2015 20:57

Náměstek hejtmana Marek Šlapal v sobotu 25. dubna 2015 v prostorách brněnské fakultní nemocnice zahájil konferenci na téma Komplexní péče o děti s popálením. Konferenci organizuje Obecně prospěšná společnost Popálky ve spolupráci s Klinikou popálenin a rekonstrukční chirurgie Fakultní nemocnice Brno.

V Brně se dnes konala konference o péči o děti s popáleninami
Foto: kr-moravskoslezsky.cz
Popisek: Moravskoslezský kraj

Cílem sobotní osvětové akce je informovat rodiče dětí, mladé lidi a dospělé po úraze popálením a širokou veřejnost o ošetřovatelské péči, poúrazové léčbě a následné rehabilitaci. Jak konstatoval náměstek hejtmana Marek Šlapal, Jihomoravský kraj vnímá význam činnosti obecně prospěšné společnosti Popálky a proto v loňském roce zahájil jeho pravidelnou finanční podporu. Na konferenci vystoupí odborníci z Kliniky popálenin a rekonstrukční chirurgie brněnské fakultní nemocnice a také zástupci Zdravotnické záchranné služby JMK. Součástí konference je i praktický workshop, zazní zde například také informace o působení zdravotních klaunů ve fakultní nemocnici a fungování organizace Zdravotní klaun, o. p. s.

Podrobnosti o tématu naleznete na http://www.popalky.cz/ .

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kr-jihomoravsky.cz

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

16:13 Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

V sobotu 27. dubna vyjely vybrané turistické autobusové a vlakové linky Veřejné dopravy Královéhrade…