V Čakovickém parku přibudou další byty

01.09.2017 15:39

Bytový Developerská společnost M&K Real Estate ze skupiny Natland Group uvolnila do prodeje další bytový dům v projektu Čakovický park, jehož výstavbu zahájila v roce 2011. V nabídce je 54 bytových jednotek a stejný počet garážových stání.

V Čakovickém parku přibudou další byty
Foto: M&K Real Estate
Popisek: Nový bytový dům v pražských Čakovicích

Byty a garáže budou k dispozici v bytovém domě, který se začne stavět na jaře příštího roku. Kolaudace objektu a předání bytů jsou naplánovány na začátek roku 2020. Dům ponese stejně jako všechny předchozí, které M&K RE v pražských Čakovicích postavil nebo právě staví, jméno po rostlinách blízkého zámeckého parku. Tentokrát to bude Tulipán.

„Na projektu jsme i se všemi přípravnými fázemi pracovali prakticky celé poslední desetiletí,“ říká partnerka skupiny Natland Jana Sečkářová. Na trhu s rezidenčním bydlením podle ní za tu dobu proběhly zásadní změny, developer na ně ale mohl reagovat jen v omezené míře.

„S každým dalším domem, jehož stavbu jsme zahajovali, jsme například upravovali detaily dispozice bytů, abychom mohli nabídnout maximum využitelného prostoru,“ říká Sečkářová. Skladba bytových jednotek jako celek ale musela zůstat zachována, aby odpovídala záměrům schváleným v územním rozhodnutí.

„S každým dalším domem, který jsme dali do prodeje, rostla poptávka po malometrážních bytech,“ připomíná známý trend vedoucí obchodního oddělení M&K RE Šárka Kloučková. „S trochou nadsázky lze říci, že bychom mohli už před několika roky úplně přestat nabízet byty větší než 2+kk,“ upřesňuje Kloučková.

Bytový dům Tulipán nabídne 10 bytů 1+kk, 29 jich bude mít dispozice 2+kk, 11 3+kk a čtyři 4+kk. Jejich výměry se budou pohybovat od 31 do 94 m2. Celý objekt bude zařazen do energetické třídy B, která se označuje jako „velmi úsporná“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…