Ve finále celorepublikové soutěže o nej zdravotní sestřičku bude jižní Čechy reprezentovat Marie Kahudová z Nemocnice Prachatice

10.08.2017 19:59

Nemocnice Prachatice bude mít zástupkyni ve finále prestižní soutěže BATIST Nej sestřička 2017. Do finálové dvanáctky soutěžících se probojovala čtyřiačtyřicetiletá vedoucí sestra ortopedicko-traumatologického oddělení Marie Kahudová.

Ve finále celorepublikové soutěže o nej zdravotní sestřičku bude jižní Čechy reprezentovat Marie Kahudová z Nemocnice Prachatice
Foto: Nemocnice Prachatice
Popisek: Nemocnice Prachatice, logo.

„Celkem se letos do soutěže přihlásilo 541 sestřiček z různých nemocnic po celé republice, takže už jen účast ve finále je bezesporu velkým úspěchem,“ říká předseda představenstva Nemocnice Prachatice Michal Čarvaš a dodává, že Marii Kahudovou nominovalo vedení nemocnice.

Finálový galavečer se uskuteční 7. října v Náchodě v Městském divadle Dr. J. Čížka. V porotě zasednou významné osobnosti z kulturního, společenského a politického života, například Vlastimil Harapes, Kateřina Kornová, Jan Přeučil, Eva Hrušková, Uršula Kluková, ředitelé nemocnic a další. Na soutěžící čekají celkem čtyři disciplíny.

Cílem soutěže je vybrat nejlepší zdravotní sestru z odborného hlediska i z pohledu lidského. Záměrem je vyzdvihnout jejich podstatnou úlohu ve zdravotnictví, profesionalitu a chování nejen k pacientům a vyjádřit jim touto akcí poděkování.

Marie Kahudová pracuje v prachatické nemocnici od roku 1991. Je vdaná a má dvě dospělé dcery – Mirku a Radku. Zájemci ji mohou podpořit v hlasování ZDE, které bude spuštěno 1. září 2017.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…