Vedení Senátu: Jsme připraveni svolat schůzi, jakmile nám Sněmovna zašle návrhy zákonů

24.03.2020 15:39

Vzhledem k vyhlášení stavu legislativní nouze jsou senátoři a senátorky napříč politickým spektrem připraveni svolat schůzi horní komory parlamentu v nejkratším možném termínu. Potvrdil to předseda Senátu Miloš Vystrčil na základě komunikace s širším vedením Senátu a předsedy senátorských klubů.

Vedení Senátu: Jsme připraveni svolat schůzi, jakmile nám Sněmovna zašle návrhy zákonů
Foto: senat.cz
Popisek: Senát ČR

„Ačkoli zatím není jisté, kdy k nám návrhy zákonů projednávané Poslaneckou sněmovnou ve stavu legislativní nouze dorazí, podnikáme už teď všechny kroky pro to, aby Senát mohl zasednout co nejdříve. Dnes odpoledne máme s místopředsedy Senátu a předsedy senátorských klubů koordinační poradu. Dále předpokládáme, že se ve večerních hodinách sejde organizační výbor, aby jednotlivým výborům přikázal návrhy zákonů k projednání. Ty by se pak mohly konat již ve středu dopoledne, odpoledne by pak navázalo plénum Senátu. Jsme připraveni zasedat dle potřeby ve dne i v noci,“ říká předseda Senátu Miloš Vystrčil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…