Vojenské lesy a statky: Hlasujte pro Stavbu s vůní dřeva

15.07.2017 10:41

Soutěž Stavby s vůní dřeva podporuje zájem studentů o dřevo jako o obnovitelný stavební materiál. Proto soutěž podporují také Vojenské lesy a statky společně s Lesy ČR a ministerstvem zemědělství.

Vojenské lesy a statky: Hlasujte pro Stavbu s vůní dřeva
Foto: vls.cz
Popisek: Vojenské lesy a statky ČR, s. p. - logo

Do letošního ročníku architektonického klání se přihlásilo 66 studentů s 50 soutěžními díly. Jejich díla bude již tradičně hodnotit odborná porota, tento rok poprvé však své favority může vybírat také široká veřejnost v internetovém hlasování ZDE. Každý, kdo se zapojí do hlasování v obou soutěžních kategoriích „Návrhy dřevěných konstrukcí“ i „Návrhy dřevěných staveb,“ a k tomu zodpoví jednoduchou soutěžní otázku, může vyhrát sadu dřevěných módních doplňků od společnosti Desles.

Hlasovat je možné celé léto až do 3. září. Vítěze odborné poroty, široké veřejnosti i partnerů soutěže oznámí organizátoři na slavnostním vyhlášení 12. září v Brně.

Soutěž vyhlašuje Nadace dřevo pro život, jejímž posláním je podporovat dřevo jako naši významnou obnovitelnou surovinu. Ve svých projektech veřejnosti ukazuje, že se nemusí o české lesy bát. „Naši lesníci se o ně dobře starají a plochy porostlé lesem i zásoba dříví v lesích přibývá,“ zdůrazňuje šéfka projektu Stavby s vůní dřeva Lenka Trendová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…