Vysočanský Clarion oslavil stylově svátek sv. Valentýna

21.02.2014 9:02

Clarion Congress Hotel Prague si při příležitosti oslavy svátku zamilovaných připravil pro své hosty a návštěvníky galerie Fénix sladké překvapení. Návštěvníci obchodního centra si mohli vychutnat čokoládové pralinky a makronky z cukrářské dílny restaurace Benada.

Vysočanský Clarion oslavil stylově svátek sv. Valentýna
Foto: red
Popisek: Vysočanský Clarion oslavil svátek sv. Valentýna

„I když u nás nemá svátek Sv. Valentýna dlouhou tradici, chtěli jsme jednoduše udělat radost nejen zamilovaným, ale i všem návštěvníkům, a dát jim malý dárek.“, řekl Miroslav Bukva, ředitel hotelu Clarion. Vysočanský Clarion se tak připojil k dalším několika desítkám obchodů a restaurací, které si 14. února připravili něco speciálního. Návštěvníci centra měli možnost ochutnat pralinky z bílé a mléčné belgické čokolády s ovocnou nebo čokoládovou náplní a francouzské mandlové makronky. Na výrobě dezertů se podílela Andrea Božáková, držitelka ocenění Cukrářka roku 2009. „Marketingově nebylo valentýnské rozdávání pralinek spojeno s žádnou prodejní nabídkou, vzhledem k tomu, že máme cukrárnu špičkové úrovně, chtěli jsme, aby mohlo výrobky od nás ochutnat co nejvíce lidí. Akce se setkala s velmi kladným ohlasem, takže zvažujeme, že bychom se zapojili i do dalších tematických oslav, nejaktuálněji třeba při příležitosti Mezinárodního dne žen, 8. března.“, dodal Ondřej Marek, Director of Sales and Marketing Clarion Congress Hotelu Prague.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ Distribuce letos investuje do sítí 18,6 miliardy, připojení obnovitelných zdrojů si vyžádá 8,3 miliardy

19:45 ČEZ Distribuce letos investuje do sítí 18,6 miliardy, připojení obnovitelných zdrojů si vyžádá 8,3 miliardy

Společnost ČEZ Distribuce letos investuje do své distribuční soustavy rekordních 18,6 miliard korun.…