Weber Shandwick rozšířil svůj tým

31.08.2014 14:30

Mezinárodní PR agentura Weber Shandwick přivítala ve svých řadách dvě nové tváře. Na pozici Senior Consultant nastoupila Daniela Paličková. Ve své nové roli se specializuje na korporátní komunikaci především profesních asociací, brand PR, interní komunikaci a CSR. Adéla Chvalovská obsadila pozici Account Manager a má na starosti komunikaci klientů z oblasti zdravotnictví a spotřebitelských značek.

Weber Shandwick rozšířil svůj tým
Foto: Weber Shandwick
Popisek: Weber Shandwick

Daniela Paličková před příchodem do Weber Shandwick působila ve společnosti Coca-Cola jako tisková mluvčí a PR manažerka pro Českou republiku a Slovensko. V oblasti PR se pohybuje téměř deset let. Prošla přitom řadou pozic v PR agenturách u nás a v Německu.

Adéla Chvalovská do Weber Shandwick přichází po ročním pobytu v Austrálii. V předchozích letech získávala zkušenosti s medializací klientů především z oblasti FMCG, lifestyle a zdravotnictví v jedné z předních českých PR agentur. V PR působí 4 roky.

O agentuře Weber Shandwick

Weber Shandwick je jedna z předních světových agentur v oblasti public relations se zastoupením v 81 zemích světa. V České republice se agentura specializuje na media relations, public affairs, krizovou komunikaci, reputation management a produktovou a korporátní komunikaci především v oblasti FMCG, financí, průmyslu, technologií, zdravotnictví či společensky prospěšných aktivit.

www.webershandwick.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…