ZZS MSK: Záchranáři zasahovali u střetu automobilu a drezíny na Novojičínsku

13.01.2014 12:51

Tři posádky zdravotnické záchranné služby zasahovaly dnes (pondělí 13.1.) ráno u dopravní nehody na Novojičínsku. Po osmé hodině byl operačnímu středisku nahlášen střet osobního vozidla a drezíny na železničním přejezdu v Odrách, části Loučky na Novojičínsku. Na místě byli hlášeni tři zranění a pomoci proto vyjely posádky ZZS ze stanovišť ve Fulneku, Nového Jičína a Vítkova.

ZZS MSK: Záchranáři zasahovali u střetu automobilu a drezíny na Novojičínsku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vozidlo ambulance, ilustrační foto

Ve vraku vozidla zůstala zaklíněná šestadvacetiletá žena, kterou bylo nutno vyprostit. Pacientka byla při vědomí a se záchranáři komunikovala. Utrpěla středně těžké poranění dolní končetiny. Po poskytnutí nezbytné péče byla přepravena do novojičínské nemocnice a předána na tamní chirurgické ambulanci.

Posádkami záchranné služby byly ošetřeny také dvě děti, chlapci ve věku šesti měsíců a tří let, kteří rovněž ve vozidle cestovali. Z nehody vyvázli s drobnými poraněními a také oni byli po prvotním ošetření transportováni do nemocnice v Novém Jičíně.

PhDr. Lukáš Humpl
Tiskový mluvčí ZZS MSK

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…