Zaměstnanci ÚZSVM zorganizovali pomoc azylovému domu pro matky s dětmi

10.03.2017 8:42

Zaměstnanci novojičínského pracoviště Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) ve svém volném čase zorganizovali pomoc pro azylový dům pro matky s dětmi.

Zaměstnanci ÚZSVM zorganizovali pomoc azylovému domu pro matky s dětmi
Foto: uzvsm.cz
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových - logo

Charita Nový Jičín provozuje několik sociálních služeb, a to azylové domy (v Novém Jičíně a Straníku), noclehárnu a nízkoprahové denní centrum. Základní princip pomoci spočívá v tom, že maminkám (někdy i otcům) charita poskytne to základní, co k životu potřebují, tedy střechu nad hlavou, možnost hygieny, možnost k přípravě stravy, sociální poradenství a podobně. Věci, které klienti charity potřebují, jsou velice rozličné, proto byla zorganizována materiální pomoc, a to ve formě potravinových balíčků, hygienických balíčků, balíčků se školními či kancelářskými potřebami, dětské pleny, stolních her pro děti a podobné druhy spíše materiálního typu.

Pracovníci ÚZSVM předali tyto věci řediteli Charity Nový Jičín přímo v azylovém domě. Zaměstnanci ÚZSVM v Novém Jičíně takto již podpořili například dětský domov v Novém Jičíně, kdy nakoupili dětem vánoční dárky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…