Zastávka jako nová do 30 minut

03.07.2015 8:32

Poškozené tramvajové zastávky na stanicích Staroměstská a Národní třída ani cestující nestihli zaregistrovat. Výměna rozbitého skla zastávky je totiž provedena okamžitě, celou akci vyškolení technici zvládnou během půl hodiny.

Zastávka jako nová do 30 minut
Foto: jcdecaux.cz
Popisek: JCDecaux - logo

Společnost JCDecaux, která buduje pražský městský mobiliář, se také stará o jeho každodenní údržbu včetně odstraňování následků poškození a vandalismu. Na Praze 1 je každodenně během dne zkontrolováno několik stovek kusů mobiliáře.

Kromě výměny střešního skla zastávky na ulici 17. listopadu (zastávka Staroměstská) a výměny zadního skla na zastávce v ulici Spálená (zastávka Národní třída), byla během stejného dopoledne provedena oprava například i rozbité vitríny na Masarykově nábřeží či oprava odpadkových košů v Holešovicích.

Společnost JCDecaux je světovým lídrem v oblasti venkovní reklamy a spolehlivým partnerem více než 3700 měst po celém světě, ve kterých buduje a spravuje městský mobiliář. Od roku 1994 provozuje městský mobiliář v Praze a zajišťuje kvalitní služby jako je výstavba a údržba zastávek MHD, odpadkových košů a veřejných toalet. V mnoha světových metropolích provozuje také samoobslužný systém jízdních kol. Letos společnost oslavila 50 let své existence.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČSÚ: Domácnosti vodou nadále šetří, v průmyslu její spotřeba mírně roste

11:44 ČSÚ: Domácnosti vodou nadále šetří, v průmyslu její spotřeba mírně roste

Češi v roce 2023 denně spotřebovali v průměru téměř 87 litrů vody, což bylo o zhruba tři litry méně …