Život90 vyveze do centra Prahy víc než 500 handicapovaných senioru

04.12.2012 13:45

Občanské sdružení Život 90 pořádá v sobotu 8. prosince 2012 už 21. ročník tradiční Vánoční projížďky Prahou pro seniory. Akce se koná od 11:00 do 19:00 hodin.

Život90 vyveze do centra Prahy víc než 500 handicapovaných senioru
Foto: Hans Štembera
Popisek: Seniorka na sluníčku

Projížďka nízkopodlažmími autobusy po centru Prahy je primárně určena pro osamělé a zdravotně postižené seniory, kteří se bez pomoci do centra Prahy nedostanou a nemají možnost shlédnout její předvánoční půvab.

V letošním roce se příhlásilo 520 seniorů, kteří se rozdělí celkem do 28 autobusů. Trasu projíždky si jednotlivé skupiny zvolily předem. Letos mají účastníci možnost shlédnout například Strom republiky na Staroměstském náměstí, betlém v kostele Panny Marie Andělské u Lorety, Břevnovský klášter, chrám Svatého Víta na Pražském hradě, Betlémskou kapli, různé vánoční výstavy apod.

Pro přihlášené jsme kromě dopravy zajistili profesionálního průvodce a doprovod. Domluvili jsme snížené nebo bezplatné vstupné do kostelů, muzeí a galerií. Autobusy účastníky vyzvednou na několika místech v Praze a k večeru přivezou zase zpět.

Pokud se chcete projížďky nebo její části zúčastnit, kontaktujte Michaelu Sladkou na telefonu 737 162 088 nebo emailu michaela.sladka@zivot90.! cz.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…