Zoo Ostrava: Den dětí v Zoo

31.05.2022 15:44 | Tisková zpráva

Ve středu 1. června se v Zoo Ostrava uskuteční oslavy svátku dětí. Pro děti, které tento den do zoo přijdou, bude připraven speciální program a těšit se mohou i na malý dárek.

Zoo Ostrava: Den dětí v Zoo
Foto: zoo-ostrava.cz
Popisek: ZOO Ostrava - logo

Program bude probíhat od 9 hodin. Všechny děti se mohou těšit na malý dárek, který obdrží při vstupu do zoologické zahrady. U expozice s domácími zvířaty najdou stánek Všeobecné zdravotní pojišťovny, u kterého si mohou vyzkoušet nejrůznější pohybové a vědomostní aktivity (9–18 hod.). Ve výukovém centru a jeho okolí se pak mohou setkat s Červenou karkulkou, udatným rytířem a dalšími pohádkovými a zvířecími postavičkami. S nimi si můžou malí oslavenci zahrát a zasoutěžit (9–14 hod.). Během celého dne budou probíhat i komentovaná setkání u vybraných zvířat.

Akce, kterou finančně podpořily Moravskoslezský kraj a Všeobecná zdravotní pojišťovna, se uskuteční pouze za pěkného počasí. Děti tento den zaplatí obvyklé vstupné do zoo, tj. 100 Kč, a všechny obdrží malý dárek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…