Zoo Plzeň: Adventní a vánoční akce

19.11.2023 7:44 | Tisková zpráva

Adventní a vánoční akce v Zoo a Botanické zahrady v Plzni.

Zoo Plzeň: Adventní a vánoční akce
Foto: Zoo Plzeň
Popisek: Zoo Plzeň

2. prosince: Tvůrčí dílna na statku Lüftnerka na téma zdobení adventních věnců

Tradiční úvodní adventní program v zoologické a botanické zahradě začíná ve 14 hod. Za symbolický poplatek získají zájemci vše k vytvoření adventního věnce podle vlastních představ. A to vše v útulném prostředí Hospody na statku u praskajícího krbu.

9. prosince: Ukládání medvědů k zimnímu spánku

Na základě přání veřejnosti bude letos ukládání medvědů k zimnímu spánku předsunuto hlavnímu adventnímu programu. Začne už ve 13 hod. Nenechte si ujít mimořádnou příležitost dozvědět se od ošetřovatele o jejich životě a být u toho, když se odebírají k zimnímu spánku.

9. prosince: Čertovské odpoledne na statku Lüftnerka s mikulášskou nadílkou Poněkud opožděně, ale zato v neopakovatelném pekelném prostředí kovárny na Lüftnerce. A také trochu jinak než v předchozích letech. Začátek v 15 hod.

16. prosince: Živý betlém na statku Lüftnerka

Letos ho opět připravují žáci základní školy Ludvíka Očenáška v Dolní Bělé. Už při premiéře sklidili velký potlesk. Začátek v 15 hod. Dřevěný betlém ve stáji bude k vidění do Tří králů.

23. prosince: Rozsvěcení vánočního stromu na statku Lüftnerka a velká vánoční dětská besídka

K tradičnímu rozsvěcení vánočního stromu přibude letos novinka – velká vánoční dětská besídka. Pro své vrstevníky ji chystají samy děti a bude plná vystoupení, nápadů, soutěží, tvůrčích dílniček – prostě kreativity. Začátek je ve 14 hod.

24. prosince: Nadělte zvířátkům do jesliček, chyťte si zlatou rybku, vánoční soutěžní naučná stezka

Tradiční dopolední (10 –13 hod.) program, který dokázal před lety zcela změnit štědrodenní zájem o návštěvu zoologické zahrady. Nyní je sváteční pozdravení zvířátek pro mnoho rodin – a nejen z Plzně a okolí – doslova kultovní záležitostí.

31. prosince: Silvestrovský dopolední soutěžní program

Ještě jednou oblíbená soutěž pro celou rodinu o zajímavé ceny Chyťte si zlatou rybku, silvestrovská stezka o ceny a navíc po poledni slavnostní přivítání symbolického posledního návštěvníka roku 2023.

1. ledna 2024: Jak na Nový rok, tak po celý rok

Proč ho nestrávit v oblíbené zoologické a botanické zahradě – vždyť její roční návštěvnost činí kolem půl milionu návštěvníků? Tím spíše, že každý příchozí obdrží ke vstupence ještě slevový bonus pro další návštěvu!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

19:19 ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

Energetici na sobotu 4. května připravili pro malé návštěvníky speciální program zaměřený na výrobu …