Zpěváci u českého moře na Lipensku zazpívají na koncertě „Jedeme dál…“ pro dobrou věc

24.05.2022 10:32 | Komerční článek

Hned začátkem června se sejdou již potřetí čeští zpěváci na charitativním projektu „Jedeme dál…“ jižní Čechy 2022. Čeká je propagace jižních Čechm a to hlavně Lipenska.

Zpěváci u českého moře na Lipensku zazpívají na koncertě „Jedeme dál…“ pro dobrou věc
Foto: Martin Production
Popisek: Charitativní projekt „Jedeme dál…“

Všichni se sejdou v nově zrekonstruovaném hotelu Element přímo v srdci obce Lipno nad Vltavou, kde mají zajištěno ubytování, a odtud budou podnikat propagační výlety. Hned první den čeká na účastníky lanová dráha s návštěvou Stezky v korunách stromů a sjezd tubusem dolů. Zde pro ně bude v Energo baru připraven slavnostní oběd, aby se posílili před sjezdem na koloběžkách k hlavnímu parkovišti, a po tomto sjezdu je čeká ještě lipenská bobová dráha.

france

Druhý den se všichni sejdou k plavbě na raftu po Vltavě, kde je čeká zastávka v penzionu Herbertov, v němž se budou věnovat opět focení a opět musí nabrat síly na další sjezd po jihočeské vltavské řece do starobylého a malebného města Rožmberk, kde navštíví hradní památku Rožmberk. Během zpáteční cesty do hotelu Element si udělají ještě malou zastávku na Čertově stěně. A po tomto náročném dni šup do postelí, protože hned další den po snídani je čeká odjezd autobusem na 10. hodinu k parníku Smetana, který zároveň slaví 20 let od první plavby po Lipenské přehradě.

Jedeme dál

Interprety čeká dvouhodinová plavba po Lipně se známým kapitánem Karlem Anderlem a i slavnostní pokřtění této lodi k jejímu výročí. Po návratu do hotelu a malé relaxaci začnou zvukové zkoušky na večerní koncert „Jedeme dál…“. Začne v 18 hodin a všichni zpěváci vystoupí bez nároku na honorář, aby podpořili českou kulturu, cestovní ruch a opětovné potkávání se spoluobčanů nejen Lipenska. Koncert se uskuteční na náměstí, přímo před hotelem Element, pod záštitou hejtmana Jihočeského kraje Martina Kuby a starosty obce Lipno Zdeňka Zídka, pro všechny návštěvníky bude zdarma.

plakát

„Přejeme si letos podpořit kromě kultury a cestovního ruchu i české spoluobčany a tímto koncertem jim alespoň na chvíli vykouzlit úsměv na tvářích v těchto těžkých pocovidových a válečných časech,“ dodává producent tohoto V.I.P. press tripu Martin France. Ten nám zároveň řekl, kdo z účinkujících se této letošní akce zúčastní: zpěvačka Marcela Březinová, herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová, ze Slovenska dorazí zpěvák Martin Harich, herec Petr Batěk, zpěvačka Zuza Nová a již zmíněný Martin France.

Všichni účinkující by si moc přáli, aby se mohli potkat s co nejvíce diváky v této krásné jihočeské lokalitě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Komerční článek

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…