Zpívání z balkónu českolipské radnice 2023

15.08.2023 14:18 | Tisková zpráva

Již potřetí se sejdou ve středu 23. srpna 2023 od 18 hodin účinkující na benefičním koncertu „Zpívání z balkónu“ českolipské radnice 2023, tentokrát na podporu malé Lilli, kterou postihl Crouzonův syndrom (specifický tvar hlavičky). Místo Dalibora Jandy dorazí legendární Kamelie nebo Martin Maxa.

Zpívání z balkónu českolipské radnice 2023
Foto: Martin Production
Popisek: Hvězdami letošního benefičního koncertu bude legendární duo Kamelie

Koncert, který již potřetí podporuje město Česká Lípa v čele se starostkou Jitkou Volfovou, která dala koncertu zelenou a koncert slavnostně zahájí, se uskuteční na náměstí T. G. Masaryka 1 v České Lípě opravdu přímo z balkónu radnice. Jeho bonusem pro diváky je vstup zdarma s tím, že mohou přispět případnou finanční částkou v rámci dobrovolného příspěvku, který bude vystaven ve formě kasičky přímo pod balkónem radnice. Akce se osobně zúčastní malá Lilli i její maminka a na konci koncertu převezmou finanční šek z této akce.

Oproti původním plakátům, kde byl kromě ostatních interpretů uveden jako hlavní hvězda koncertu Dalibor Janda s dcerou Jiřinou, kteří se ve finále omluvili a na koncert nepřijedou, se pořadatelům podařilo na poslední chvíli oslovit jiné interprety. A tak se na letošním balkónu místo již zmíněného Dalibora Jandy objeví legendární pěvecké duo Kamelie, Hana Buštíková a Dana Vlková, které se představí v závěru koncertu jako hlavní hvězdy a zazpívají své největší hity.

MAxa

Martin Maxa se zpěvákem a producentem akce Martinem France

Nově pozvání přijal i svalnatý kytarista a písničkář Martin Maxa, původním povoláním tělocvikář, který by rád na balkóně představil i svoji houslistku, jež ho doprovází v rámci koncertů po České republice. Poprvé z českolipského balkónu též přispějí svým vystoupením i herec a zpěvák Petr Batěk a mladý, ovšem hlasem překvapující zpěvák Tomáš Ringel.

Batěk

Petr Batěk

No a potřetí se na akci objeví dva zpívající Českolipáci, blonďatá dračice s kovově pevným hlasem Zuza Nová a producent tohoto koncertu a zpěvák v jedné osobě Martin France. Pro diváky je připraveno i jedno malé překvapení a celou tuto show bude také již potřetí moderovat mladý imitátor a moderátor Zdeněk Barnett.

ringwl

Tomáš Ringel

Více informací o zdravotních problémech malé Lilli najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

13:04 KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

Za sedmnáct týdnů letošního roku zaznamenali jihočeští hygienici celkem 1 476 případů černého kašle …