Fischer se chce naplno věnovat prezidentské kampaní. V EBRD si bere volno

19.06.2012 22:02 | Zprávy

Jan Fischer je jedním z předních kandidátů na příštího prezidenta republiky. Na svém profilu na sociální síti Facebook populární expremiér z časů úřednické vlády oznámil, že se chce od léta ještě více věnovat prezidentské předvolební kampani. V Česku chce trávit maximum času a dál se chce setkávat s občany.

Fischer se chce naplno věnovat prezidentské kampaní. V EBRD si bere volno
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Prezidentský kandidát Jan Fischer během setkání s občany

Kandidát na příštího českého prezidenta Jan Fischer oznámil na svém profilu na sociální síti Facebook, že v Evropské bance pro obnovu a rozvoj požádal o neplacené volno a mimo času prožitého s rodinou chce nemálo energie věnovat i další přípravě prezidentské předvolební kampaně.

Počet příznivců roste

„Počínaje 1. srpnem jsem v Evropské bance pro obnovu a rozvoj požádal o neplacené volno a budu se naplno věnovat přípravě na prezidentskou volbu. S podáním oficiální kandidatury na úřad prezidenta republiky se vzdám funkce viceprezidenta EBRD,“ napsal Fischer.

Jeden z horkých kandidátů na příštího prvního muže státu poděkoval idem a to, že stále roste počet jeho příznivců na sociální síti a zdůraznil, že se znovu bude chtít setkávat s občany, ale i s představiteli nevládních organizací, aby si vyslechl jejich názory. Řada předvolebních průzkumů nasvědčuje tomu, že Fischer bude jedním z politiků, kterým se v přímé volbě prezidenta podaří uspět a postoupí do druhého kola.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za horší „Plzeň“ než v Německu si můžeme sami. Pivovar vysvětlil

10:45 Za horší „Plzeň“ než v Německu si můžeme sami. Pivovar vysvětlil

„Je plzeňské pivo pro Němce odlišné oproti tomu pro Čechy?“ Právě tato otázka v posledních dnech roz…