Paroubka odplavila z obrazovky voda

08.08.2010 12:24

AKTUALIZOVÁNO Každý, kdo se zajímá o politiku se těšil na nedělní Otázky Václava Moravce. Host měl být totiž opravdu exkluzivní - Jiří Paroubek. Expředseda ČSSD lidi pořád táhne, vždycky totiž řekne něco, co vyvolá diskuzi. Místo Paroubka je pořad věnován aktuálnímu tématu - povodním.

Paroubka odplavila z obrazovky voda

Jiří Paroubek diváky lákal, protože se v televizi objevil naposledy, když oznámil svou rezignaci na post stranického lídra a v debatě před volbami s Petrem Nečasem. Od té doby se nechtěl k politické situaci vyjadřovat, své názory posílal do světa jen přes svou stránku na Facebooku z řecké pláže, kde odpočíval s rodinou.

Redakci zajímalo, zda Jiřímu Paroubkovi nepřijde zvláštní, že byl rozhovor s ním přesunut na další neděli kvůli povodním, které se řešily v první půlhodině pořadu. "Nevím, nepřemýšlel jsem o tom," sdělil pro ParlamentníListy.cz.

Změna na poslední chvíli

Volební manažer ČSSD Jan Hamáček dva dny před debatou ParlamentnímListům.cz, že strana rozhodně nemíní nijak ovlivňovat, co Paroubek řekne.

„Má sice na současné vedení sociální demokracie svůj názor, ale my jsme demokratická strana a nikomu jeho názor neupíráme. Já ho naopak respektuji. Takže si samozřejmě může v té debatě říkat, co chce. Že nás nebude chválit mi je ale jasné," vysvětlil poslanec Hamáček.

Povodně běží na kanále ČT 24 naprosto bez přestávky už od včerejšího dopoledne. Proto se zdá trochu divné, proč ČT na poslední chvíli změnila program diskuzního pořadu. „Já se k tomu nebudu vyjadřovat," řekl redakci mluvčí České televize Ladislav Šticha.

Václav Moravec na Facebooku pouze uvedl: "Kvůli aktuálním vstupům k povodním jsme rozhovor s Jiřím Paroubkem přesunuli na příští neděli 15.srpna."

Osobní politické ambice a chyby ČSSD

Podle původního plánu měl být Jiří Paroubek hlavním hostem Otázek Václava Moravce."Hlavní host první části pořadu: poslanec, bývalý předseda ČSSD a premiér Jiří Paroubek. Hlavní témata: zhodnocení výsledků voleb s časovým odstupem, zhodnocení volební kampaně, chyby ČSSD; zhodnocení současné politické situace, koaliční smlouva a vládní prohlášení, situace uvnitř ČSSD, směřování strany, příprava na jarní sjezd, kandidáti na předsedu, příprava na komunální a senátní volby, přímá volba prezidenta, osobní politické ambice," informovala ještě v sobotu Česká televize prostřednictvím agentury ČTK.


Související:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tom

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…